Ben aldıkça kudurdular...
Satışa yığdılar... aldım....
İŞ ten alımlar bana ait....
Mirasyedi, omurgasızlar....
Tahtanıza sahip çıkın....
Adam olun... adam olun...
Çarkınıza tüküreyim....
Printable View
Ben aldıkça kudurdular...
Satışa yığdılar... aldım....
İŞ ten alımlar bana ait....
Mirasyedi, omurgasızlar....
Tahtanıza sahip çıkın....
Adam olun... adam olun...
Çarkınıza tüküreyim....
Alemsiniz M.Terkan bey :),Çimko kendine ait olanları kullandıda sıra sizinkinemi geldi :),gönderdikleri Konukoğlunun sol kolu olan adam her şeye evet kaldırdı,tahtada manipülasyonu yapanlardan medet umulmaz,hadi bizim yönetim beceriksiz,dövizin gideceğini simitçinin bile bildiği dönemde döviz ile borçlanıp yüzde 150 giden dövize üstüne faiz öder,üstüne hedge etmez,fabrikayı geç bitirir,Bolu’da patlayan fırını tercih eder!,arsalarını doğudaki mezra fiyatlarına değer biçtirir,yatırımcısına sahip çıkmaz,hatta kendilerinede sahip çıkamadıkları gayet açık şu aralar,saysam üç sayfa olur daha neler neler...ama yinede Çimko kadar omurgasız değillerdir.
Bunlarin ....... yoksunu olduklarini herkes ogrensin.. ......Bizde hisse fiyatindan memnun degiliz demekle olmuyor.....GA karari alip uygulamamakla olmuyor....birde YD
ayaklarina yatirimciya alicengiz cekmekle olmuyor....cebinden bes kurus koymadan iki taraftan maas almakla olmuyor....vb...vb...vb...
Birde adam cikmis ruhunuzu alacaklar diye name yapiyor....yahu bu capsizlar bilmem kac senede birak senin ruhunu almayi gommuslerde toprak olmussun hala saga sola b.k atiyorsun.....
650 milyon $ i az bulan capsizlar.....
Yaklasik 300 milyon $ borc yaptilar
sirketin degerinide 70 milyon$ a dusurduler.....
Bu ..vuklari alkislayalimmi?
Saygilar.[emoji35]
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim yatırımcıya Ali Cengiz çekmiş.Yanlış iş yapmak ayrı şey tahtada operasyon yapmak ayrı şey.Sizin rakamlara gözünüz kör mü?Adamlar demek kendi kendilerine operasyon çekiyorlar şu resimde öyle mi?Hay ben sizin piyasa bilginizi seveyim.Patron kötü, GEDİK ten bu işleri çevirenler yatırımcı dostu öyle mi?Artık daha fazla atmasyon yazılar yazmayın burada?
Ya göründüğünüz gibi olun ya da olduğunuz gibi görünün.Tahtada şeytanlıklar yapıp artık burada daha fazla melek rölü oynamaya kalkışmayın.Karşınızdakilere çap biçerken birazda kendi çapınıza bakın,tahtada yaptığınız işe burada yaptıklarınıza bakın.
Bu tahta yükselsin ; eğer burada olupta mutlu olacak kişi sayısı bir elin parmaklarını geçerse bende hiçbir şey bilmiyorum.
Bunu burada yazmak her kişinin harcı değil.Bu işler burada tahtadaki işleri yapanlarla dirsek teması olup buralarda millete bir de utanmadan bazı şeyleri bilgi adı altında yutturmaya benzemez.Siz bu yazılarla ancak bugünlerde sesi soluğu kesilenleri uyutursunuz.
Sayın Kyno size bir sorum olacak,bizleri ve yatırımcıları aydınlatırsanız sevinirim;
Piyasada bir sürü itibarlı şirket komik fiyatlara gelmişken neden ısrarla bu hisseye yatırım yapıyorsunuz,mesela ben yatırım yapmaya başladığımda şirketin kasası nakit dolu ve sıfır finansal borcu vardı,gelinen noktada benim yatırım kriterlerimi asla karşılamıyor ve tek kuruşda yatırım yapmam bu saatten sonra,(geçen aldığım 5 bini ertesi gün %14 kar ile verdim),peki siz acaba bizim görmediğimiz neyi görüryorsunuzda her gün hem alıp hem sövüyorsunuz?!?
Daha önce de yazmıştım.''Borsacılar'' genelde yanıldığını kabullenemez.bunu 25 senenin tecrübesi olarak söylüyorum.Para kaybetmeyi kabullenir,yanlış karar vermeyi asla...Yoksa mazoşist olmak lazım burada ısrar etmek için.. kağıt mı yok..İlla da batıçim in bana göre başka açıklaması yoktur.Ben yatırımcıyım diyen kişinin hergün burada işi nedir...işine gücüne bak.. git gez..daha ucuza mal olur.Ben değilim.Bünye trade uygun.Geçen yıl yeniden değerleme masalı ile herkes gibi beni de kucakladılar.gireni çıkarmayı başardık nerdeyse bir yıl sonra.. çok şükür.Ancak, tahtayı baskılayan zaloğlunun baskısının bir amacı var.İlk çeyrek bilanço ile d*****n kuyruğuna dikkat etmekte fayda var. En kötü bilançoyu gördük( 2018/12) düşüncem devam ediyor.