ben aldım dün .bugünde yukarı açtı .satış yok kademeli alıma devammmmm...y.t.d.
Printable View
ben aldım dün .bugünde yukarı açtı .satış yok kademeli alıma devammmmm...y.t.d.
Kâr beklentisi içinde hareket ederse bu konuda usta olan var mı
Usta olan mı? Burada ondan dolu ama kendilerine bir faydası yok [emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.41 kırarsa dedim arkadaşım...!!!
Bilançoya az kaldı 15 gün gibi iki gün önce açıklarsa 28 ekim pazartesi oluyor....
Şuan bu hisseyi bu fiyatlardan nerden alırsanız zarar etmezsiniz...kaçırılmayacak fiyatta bence...rezidansı satmakta geç kaldınız bence...alana kadar almadım diye pişman olacaksınız....!!!!!
En büyük usta benim babam entirika dır...
Bu şahıs herşeyi bilir tek güveneceğiniz kişi odur...
Seni heryere götürür aklına bile gelmiyecek hayallerin peşinde olursun.götür beni gittiğin yere dersin hep...onun yolundan vaz geçme ha pişman olursun...😉😊
Asla ytd....!!!!!
Babacığım senin kılıçdaroğlu konuşma yapıyor diyorki poşeti paralı yaptılar Türkiye’nin başka bir sorunu yok muydu bunu paralı yaptılar diye arabada sigara içmeyi yasak yaptılar..,kendi arabasında insan sigara içmeyecek mi diye söyleniyor vb... oralar bizim topraklarımız değil niye işgal ediyor niye askerlerimiz ölüyor analarımız ağlıyor Ve Türkiye Suriye’ye niye girdi diye niye savaş açtı diye söyleniyor duruyor Akıl almayacak konuşmalar yapıyor alın size böyle bir zihniyetten başbakan olursa ülke ne hale gelir...!!!!!!
Asla ytd...!!!!
Bir kere benim Kılıçdaroğlu olmuyor bunu bilesin...
Ekrem başkanı severim ve destekledim bu doğru...Buradan başka bir sonuca varmak yanıltıcı olur.
Savaşı sen sakın oyun konsolunda veya sinemada izlediğin bir şeyle karşılaştırma...Savaş ölüm demektir...Acı demektir....Keşke hiç savaş olmasa...
''Silah tüccarları ve silah sanayisi olduğu müddetçe savaşlar olacaktır''
Rahmetli Uğur Mumcu bu konuyu çözdüğü için (Terör ve silah) katledildiğini unutmayalım...
Kılıçdaroğlu'na şu soru sorulabilir...Madem savaşa karşısın neden tezkereye evet diyorsun?!!! Bu çifte standarttır...
Senin hiç kulağının dibinden bir mermi geçti mi? Sesini duydun mu? Bak ben duydum...Nasıl bir acıdır gayet iyi bilirim...Bunu bilirsen savaşın ne kadar korkunç bir şey olduğunu kolay anlarsın...
Ben her ne kadar savaşa karşı isem de Şu an Mehmetçiğimizin ayağına Allah taş değdirmesin...Umarım kısa sürede vatanımıza ailelerinin yanına sağlıkla dönerler...Dileğim ve temennimdir...
Bence. arabada sigara konusu yorum yapılmayacak kadar saçma bir konudur. Madem yasaklayacaklar sigara fabrikalarını yasaklasınlar...Devlet eli ile oynanan kumarı (At Yarışı ve iddaa) yasaklasınlar...Ocaklar sönmesin...
Başka bir zihniyet iktidar olursa demişsin? Galiba senin ve eşrafının işsizlik ve hayat pahallılığından dolayı sıkıntınız yok...Her zaman yeni bir iktidar kurulabilir...Cumhuriyet, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında...Çaresiz değiliz...
Bu konularda sor fikrimi düşüncelerimi söyleyeyim...Tire konusunda 3. çeyrek açıklanana kadar susmayı görüş bildirmemeyi tercih ediyorum...Bazen bir adım geri çekilmek her şeyi tüm çıplaklığı ile net bir şekilde görmeye yarar....Tavsiye ederim...