Bu işte patronun parmağı büyük..kendi şirketini bitiriyor....y.t.d...
Printable View
Bu işte patronun parmağı büyük..kendi şirketini bitiriyor....y.t.d...
devre kesici : açılış fiyatına göre + veya - %10 yaptığı zaman devre otomatik keser 15 dk mola
brüt: devre kesici ile direk ilgisi olmasada aşırı oynaklık göstermiş kağıtlarda spk spekülatif hareket hissederse brüte alır asıl bu tamamen spk ya bağlıdır buna oradaki kişiler karar verir
biz gerelde 15 gün 10 larca devre kesici yedik, enson çok sert düşünce ve son gün 7-8 kere devre kesince brüte alındı...
Tabanda Alis çoksa neden taban bozulmaz anlamış değilim.ytd...
brader ne desen haklısın sazan gibi 1,40 atladim spek güzelce döşedi borsada yenide sayilmam ama bakmadan aldığım doğru
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enteresan olan hisseye brüt, açığa, satış, kredili işlem yasağı geliyor da hissenin a.. koyana hçbir şey gelmiyor
Sent from my iPad using hisse.net
eyvallah hocam ky pskolojisi işte ben kendimede kızıyorum aslında sabah bende atladım ufak bir miktar araştırmadan
kredili ve açığa satışın yasak olduğunu biliyordumda alınca kafama dank etti brüte girdiyse satamayacam şimdi diye düşündüm
maalesef satabilsekte yine kitledi ağa bizi aha şimdi gene satamıyoz tabandayız allahtan öğlen para lazım oldu 3 te birini sattım zarar azaldı azbiraz...
Akşama Avrasya y. Metro y metro ticari y. Malları sıfırladık haberini yollar bistte tamam o zaman brüt takasta bizden o zaman der. Vurun Abalıya. Ytd
umarım brüt gelmezde yarın alsat yaparak biraz zararımızı çıkartırız onada izin vermediya bugün neyse..