Perea da da iyi sabır varmış.
Omar Musa o kadar lotu ne yapacak acaba o da ayrı karın ağrısı.Adam kayboldu resmen.
Printable View
Perea da da iyi sabır varmış.
Omar Musa o kadar lotu ne yapacak acaba o da ayrı karın ağrısı.Adam kayboldu resmen.
E senmisin toplanmış hisseye giren.
Bu tür takasların kuralı bellidir,extrem bir durum olmadıkça birileri ne zaman isterse o zaman hareket başlar.
Tahtada bir dönem vardım bölünmeden önce 9tl üstü 40 tl lere kadar trade yaptım bölündükten sonra yönetimin hisseye bakışı değişti borç yükü arttı hisse bi kaç oyuncunun eline düştü resmen lot sayıyorlar demem şuki senin sabrına vede hisseye bağlılığına hayran kaldım gözünü kapatıp bu dönemde ne alsaydın para kazanmıştın yani bravo diyorum
Valla doğru diyorsunuz,nasipten ötesi yok.
Ne zaman değişim düşünsem sıra bizim hisseye geldi gelecek diğerleri primlendi zaten derken birde bakıyorsun zaman su gibi akıp gidiyor.Diğerlerinin primlendiği düşüncesi yanlışım oluyor sonrasında.
E tabi bilerek bizim hisseye prim yaptırılmıyorsa art niyetli kişiler tarafından.O da onların yanlışı olmuş olur.
Su akar yolunu bulur deyip bekliyoruz.
Söylenecek çok şey var da ben yine içimden söyleyeyim.. Tahtacı sen anlıyorsun beni...
Sülalenin kulaklarını her gün çınlatıyorum
https://i.hizliresim.com/a3gor8h.jpeg
Temmenimiz bu resmin gerçekleşmesi.
Neyi bu kadar kasıyorsun 17 üstü kapat geç işte.Elim sende mi oynuyorsun tahtada.