Yabancılara tepeden mal verecektik.
Herifler dipten mala yatacaklar yine..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yabancılara tepeden mal verecektik.
Herifler dipten mala yatacaklar yine..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar. benim fikrim indirimli satışlar yeni başlıyor.pek yazmam ama mart ın son haftasından beri kendimce uyarı da bulundum. dikkatli olun kredili alamayın vs.hatta akçay döviz de ben de ondanım. ben hisse almaya başladım demeden almayın gibi.nakit kraldır söylemi kolay ama uygulama zordur.tepki alışlarını dahi yapmıyorum.seçimler bitmeden de hatta haziran ayını görmeden alım düşünmüyorum.15-16-17 mayıs yurtdışı biletleri satılmış. dolayısı ile borsadan kaçanlar onlar.bu arada birkaçyıl önce günlük hacim ortalama 5 milyar altı idi. aylarca 150 milyar günlük hacimlere alıştırdılar tabi al al dediler.seçim öncesi düşmez dedik bende dahil.hele iktidar kendi dişında herkesi terorıst ilan etmişken karşısındakiler darbe yabacak söylemleri varken nasıl yükselme olur.altta kalanın canı çıksın tekniği uygulanıyor.darda olana allah yardım etsin.
Hedef önce eski tepe sonra müthiş yukarılar :)
Zembereği boşalmış anlaşılan, ama niyeyse ben çok zevk alıyorum, boğazıma kdr malda olmama rağmen ilginç bi ruh hali olsa gerek
Seçim belirsizliği satıldı. Risk alamayanlar kenara çekildi çekiliyor. Sıra bizde. :)
Bozkuş o ayı resmini kaldırmadan borsa gitmez. Bu o resmi koydu koyalı içimizden geçti zenciler.