abey bunlar paartesi not arttırımı fışkırtmasına hazırlık anlaşılan bari bugün beni stop etsede haftasonu karabasan görmesem.
Printable View
abey bunlar paartesi not arttırımı fışkırtmasına hazırlık anlaşılan bari bugün beni stop etsede haftasonu karabasan görmesem.
Holdinglerden fonlama yapıp banka alıyordu genelde, pazartesi bankaları verip holdinglerdeki fonlamasını kapatabilir.
Dün başlayan formasyonlar koç,eregl de dolar bazlı bakarsanız görürsünüz direnç bölgelerindeler kırarlarsa yürürler şuanda işlem yaptığımdan graf atamıyorum müsahit olursam bakarım
Not vs için şu andan sonra mal alırken dikkatli olun. Onu 2 gün önce alacaktınız. Geçti ...
Olursa amenna ama Artış olmazsa pazartesi sabah sıkıntılı açabilir .
Maliyeti iyi olan için önemli olmaz ama yeni alan bence resmi görüp öyle almalı..
Reel faiz ileri vade için pozitife geçti gibi duruyor. Döviz artış beklentileri düşüyor. Bu sebeple burada durduk denebilir. Ya da sembolik bir artış gelebilir ama yapmasalar daha iyi gibi.
Öyle bir durumda herkes önüne bakar biraz daha deterministik bir dönem başlamış olur, ta ki mayıs gibi dünyaya paralel indirimler başlayana kadar.
Ya da önümüz seçim. İndirimlere mayıs değil de daha önce başlayalım derlerse, 5 puan daha artırır oradan geri gelirler muhtemelen.
İlk senaryo mantığın söylediği, ikincisi şov dünyasına ait. Hangi dünyada isek ona göre seçim yapabilirsiniz.
Sağlıkla …
Vatandaşta enflasyon %60-70 algısı var, %50 faiz olunca dövize ilgi azalır yoksa millet bozmaz. Zaten dövizden çok altına yöneliş varmış.
Vatandaşın hemen döviz bozmaması da isteniyor olabilir, bir bakan hemen enflasyon düşecek derken diğeri 2026 diyor.
Nkolay reklamı çıkıyor hazine tahvili teminatlı repo %45 diyor. Kısa vadede yüksek faiz ile uzun vadeli tahviller fonlanıyor olabilir.