4.68 Çok yüklü aldım. Çokta güzel. Temenni için teşekkür ediyorum. Her şeyi zamanlama. dün zamanlamayı ayarlayamadım %5 zararla gittim bugün Portföye %27 ekledi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
4.68 Çok yüklü aldım. Çokta güzel. Temenni için teşekkür ediyorum. Her şeyi zamanlama. dün zamanlamayı ayarlayamadım %5 zararla gittim bugün Portföye %27 ekledi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Keko teşekkür ederim değerli bilgilerin için
Bu kadar düzeltince depoyu Banvitle fulledim. 22,82 ort. ile portföy %100 Banvit oldu.
favori listemde Sasa, Petkim. Banvit, Kront ve Anele vb. vardı,
Adını yazdığım hisselerin hepsi katılım endeksine girerken kront çıktı.
Son iki güne baktığımızda endeks toplamda sadece 700 puan % 1 den az yükselirken,
katılım endeksine giren hisselerden sadece Anel düşerken diğerleri oldukça primlendi.
endeksten çıkan kront ta düştü.
Acaba Banvitteki hareketin nedeni bu olabilirmi?
ssss
Hayırlı olsun syncelik üstadim. Eski borsacilar der ki; tüm yumurtaları bir sepete koyma. Eminim bunu benden daha iyi biliyorsunuzdur. Bunu bilerek depoyu banvt ile fullemeniz bende bu hisseye çok güvendiğiniz izlenimi yarattı. Bende çok güveniyorum ama en fazla %50 ye çıkarttim portföyümde ki oranını. inşallah üzmez bizi.
Yukarida saydığınız hisselerin hepsi de beklentili hisseler. Belki bazı muhafazakar insanlar veya kurumlar sadece katılım endeksine dahil hisselerden alıyorlardır yükselişin sebebi bu olabilir ama banvit te zaten zaman iyice daraldı. Yavas yavaş eski zirvesine doğru hareketlenmesi lazim.
Umarım şu zarrap davasindan birşey çıkmazda hem ülkemiz hem de biz rahat nefes alırız.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22,66 destek 24,10 ve 25,79 dirençler...iyi yerde kapatmış yine de...
Hakan atilla hakkında bu kararı veren amerikan adaletinin içine s.çayım. birileri mal mülk içinde aldıkları rüşvetle keyf yapsınlar devletin kadirşinas bürakratı ise ceza alsın.
var bi hikmet !!!!
Çok haklısın arkadaşım. Yumurtaları farklı sepetlere koymak gerekir. Hareket başladı diye yaptım.
Haftalıkta 2 uzun bardan sonra portföyümü 3 hisseye böleceğim aklımda Kardemir b ve egeen var.
hedef 10 sat 1 egeen al
1 sat 10 kardb al bu durumu yakaladığım zaman değişeceğim. Belkide daha azınada razı olurum.
Bu günkü pastayı atabilirmisin.
ssss
https://i.hizliresim.com/kO3ZQW.png
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi