yok stopu 5,63 müydü neydi orda yapmıştım. 4,98 aldım 5,07 sattım. 5,03 aldım 5,10 verdim en son 5,05 aldım satamadım.
Printable View
Dun Yatırımcı iliskileri ile telefonla konustum.Geri alım yapamıyorsanız personele aldırın yoneticiler sahsen alsın bu en azından moral olur dedim 1 lot bile olsa sembolik olur.Sagolsunlar bugun en azından Akbank Emeklileri olarak 9 milyon lot alım yapmıslar 490 kusurlardan .Artık moralim duzeldi,Tamam dussun cıksın fakat bir hareket yaptılar.Bu da bir sey.YTD
tepki verdi ama bize tepki değil kalıcı yükseliş gerekiyor. 106-107 bin altında kaldıkça düşme teklikesi devam eder.
Aynen, patron ben arkanızdayım imajı veriyor. az da olsa güven ve moral motivasyonu oluyor
valla sabancı çıkacak tahtayı alıp 5 lira üstüne atacak o zaman neyse. bu devirde 4,70 ler nedir inanılmaz bişey. üstüne endeks düşmeye devam ederse bu rakamlar bile tutmaz.. diplerde hep karamsarlık olur battık batıyoruz gibi. ama hala sayan söven yok çok garip...
Isc artıya gecti.Bugun bizi yakalayabilir yarına birakmayacak gibi biz ataga kalkmazsak.YTD