Ftse indexden çıkacak beklentim var.150k lotu bakalım kim hangi fiyata karşılayacak
Printable View
Ftse indexden çıkacak beklentim var.150k lotu bakalım kim hangi fiyata karşılayacak
Şimdi analize geçelim.bedava ve karşılıksız.
Eldeki bilgiler neler.
Ana ortak ftse insekxlerine girecek olması nedeni ile hisse sattı bunu borsaya bildirdi.satılan hisse senetleri geri alınan paylardan değil.öle herkesin zamnetiği gibi hılding satışı sağ cep sol cep değildi.
Malüm döviz pozisyonu çok ciddi artıdaydı.bu parayı ana holdingden iştirak satın alarak ödedik.bu mcapden ana ortak vs hisse alır mı ben almaz diyorum.
Şimdi bryat ın piyasa değeri düşüşü ve dolar kurundaki artış nedeni ile bu indexlerin gerekli şartı dışına çıktı diye düşünüyorum.öle olmasa kapanışta o mal piyasaya gelmezdi.(cuma ftse index değişimleri vardı) ben belli dönem içerisinde fiyatı öldürmeden o malın satılacağını düşünüyorum.bu da hisseyi öldürmesede yatalak yapar
sn kırmızı kusura bakmayın ama " karşılıksız ve bedava...!" bir yorum yapmışsınız her tür olasılık ve yoruma açık,
meramınızı da tam olarak anlayabilmiş değiliz...
şunu söyleyeyim bryat eski bryat değil 2.2 milyar tl kur farkı geliri oluşuyor ve şu an döviz 8.7 tl yani ilk çeyrekten %2 yukarda...
350 mil. tl özsermaye artışı oldu ilk çeyrekte, demir çelik ve diğer mamül üreticilerinin karlarını biliyoruz borçelik başta olmak üzere bir çok iştiraki var yıl sonu nasıl bir özsermaye ve kar ile karşılacağımızı tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. Zaten hisse 680 tl den net %55 düşütü, bu arada patronlar 202 bin lot sattılar. senin dediğin o ekip hisseyi öldürmeden satış işlemini tamamlarsa yapılan bu eylem ile hisse ölmez tam tersi güçlenir.
680 den paraşütsüz düş 268 ... el insaf buradan dön artık...