borsada olmaz diye bir şey yok herşey olur 1 lirada olur 5 lirada daha önce 135 ten 370 e gitti
Printable View
Aynen borsada herşey olur nasıl kalkınma ban. Adese, ıztar. Yeni ucup gittilerse berkosan da gider. Yurtdışı yatırımları elbet katkı saylayacaktır...
birgün flap benzeri hareket yapacak ama ben hissede olurmuyum bilmiyorum....
saygıdeğer ortaklar yukarı gitmiyen hisse yoktur. mutlaka buda gider de benim kafama takılan başka birkonu var ya patronun soyadı hoşuma gitmedi biliyorsu yoksam buda çıkar biliyorsunuzdur eminim patronun soyadı; ''Aldıkaçtı'' ya benim açımdan tek sorun bu yoksam elbet birgün buda yükselir.Sıkılmazsanız size bir çocukluk anımı anlatayım biz bütün köy olarak portakal mandalina nar yetiştiririz 80 liyılların ortalarıydı sanırsam bir firma geldi herkesin eline o zamanın parasıyla 300 500 750 lira verdi köydeki bütün naranciyeleri aldı gitti gidiş o gidiş şirketin adı ne idi biliyormusunuz hiç unutmayız unutamayız Evet şirketin adı; ALBİKO anlıyorsunuz değil mi yani aldı bi kodu gitti ********...
Gölcük depreminde çöken binaların bir kısmı da Veli Göçer'e aitti.
Konya'da bir apartman yıkılmıştı adı Hicret(Göç) idi.
Aldıkaçtı da birkaç kere aldı kaçtı ama tam alınacak yer olmasın bu seviyeler.
Kendimizi kandırıyoruz 1.84 ten beri sürekli gidecek şimdi birazdan az sonra filan derken 1. 45 e kadar getirdi ben size söyleyeyim 1.20 ler kaçınılmaz gibi duruyor 1.45 te kırılınca görüceksiniz ozaman da mal topluyorum çok Ucuz konuşmaları ile geçen zamanlar olacaktır :) uzun vadede beklenti bence yok umarım sizce olur ytd...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok doğru söyledin ben de diyorum uzun vadede bir şey beklemek biraz kendini kandırma gibi birşey olsa çoktan olurdu tüm hisseler yukarı çıkıyor tekrar geri geliyor ama berkosan hiç yukarı çıkamadı 1.84 den beri aşağıda demek ki bir şeyler yok yine de isteyenler sabredip bekleyebilir ama 1.30 lu seviyeler alım için belki daha uygun olabilir