128300 çeyrek long baharatlı
Printable View
128300 çeyrek long baharatlı
128400 çeyrek short
15 dklık düşüş başlangıç noktası 30 un tepki noktası ..... hızlı hareket zaman dilimi....
128275 çeyrek long
350ye 2 sini yazdım .... pilavcı olduk abi 3 liraya pilav satıyoz :)
128050 kapattım 2 sini boşa uğraştık...
hayırlı cumalar...
Merhaba forum sakinleri hayırlı cumalar...
Öncelikle amacımın tartışmak yada huzur bozacak başka şeyler olmadığını belirtmek isterim.
Aşağıda sadece teknik bakan gözler tarafından görülen ve ağustos 2018'e kadar gerçekleşmesini beklediğim fiyatlamalar bulunmaktadır.
Buraya yazmaktaki amacım kimseyi etkilemek etki altında bırakmak değildir sadece analizim havada kalmasın bakın şurada yazmıştım diyebilecek bir yerim olsun :)
Herkese şimdiden iyi tatiller dileklerimle...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fc71e30535.jpg
Cuma ya gidemedik, bu hafta kiliseye de gitmiyorum..
Diğer taraftan para yok günah yok...
Sonuç olarak sakın bir hafta :kahkah:
shortları kapattım poz yok
Mert abim bugün iyi akşamlar demedi, iyidir inşallah :)
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...37#post1331037
http://666kb.com/i/dow11fjipou9hepdi.png
The Economist
cesaret...
yıl sonu olduğunu biliyorum.kabak gibi pala ş... nin 80 bin poz tuttuğunu biliyorum...dow'un saçmasapan rekorlar kırdığını da görüyorum.bankaların zirvelerinden ortalama %20 civarı düştüğünün de farkındayım...
aşağıda grafikte mavi ve yeşil ort.çizgileri var.50 ve 100 günlük.75-77 den beri ilk kez kesişmişler.aynısı 2013 zirvesinde de olmuş grafiği küçültüp netliği bozulmasın diye koymadım ama tüm kaynaklardan bakabilirsiniz.
keza endeks hareketi de aynı o zaman da ocak sonu 86 zirve yapıp sertçe 75 e değdikten sonra mayısta 93 yakmış ve gerisini biliyoruz.
pazartesiden başlayarak löp löp düşeceğiz demiyorum elbet ama teknik kalem kırılmış.aselsan,ereğli,tupraş,tofas,arçelik,otoka r,ttraktör,vestel...gibi endeksi bugüne taşıyan kağıtlarda da yorulma hatta teknik krılmalar mevcut.
son ay diyerek aralıkta ya da ocak ayında ölü kedi sıçraması benzeri bir zıplama görebiliriz bilanço beklentisi ayağına(sanki süprizmiş gibi:oleyo:) ama sert bir düşüş için ateş yakılmış.
ha bahane derseniz b...ktan bir ortamda başladı son ralli biliyorsunuz sonra geldi haberler(kgf,büyüme safsatası,iskonto saçmalığı) bu sebeple bahane aramaya gerek yok.mal boşaltılmış.küçüklerin satamayacağı miktar aşağı çekilmiş.şimdi gaplı ve hacimsiz salma sonra toplama safhaları var.
bazen kazanmak için bilgi yetmez,öngörü ve sağlam bir cesaret gerekir.o zamanlar ise çok yakın...
https://resmim.net/f/JF6qdz.png
acm hocam dediklerinde hakılısın fakat... yukarı çizip bir de bu taraftan bak derse .... ?
üfe bazlı bakınca yerinde sayan borsa artık yükselecekse ???
Mantık zaten aramayınız efendim ... Yön bilmek her şeye yetiyor ...istersen sabancının üst katlarından işlem yap,
istersen sapphiere rezidansta istanbula karşı donla oturup tıklat, istersen bakkalda laptopdan al sat ...
Amacımız bir şekilde kazanabilmek .. :)
israil uçaklarının şam yakınlarında iran üssünün vurulduğunu okumuşsunuzdur. iran ırak'a bile 20 yıl savaşıp bir karış girememişken oraya yerleşip taaa suriye'nin kalbine üsler kuruyor.
rusya yüzlerce yıllık hedefi "sıcak denizlere inmeyi" başarıyor.
abd onlarca üs kurup türkiye gibi nazlı bir aşığı şutluyor. ortadoğuya kendi kurduğu düzenle hakim oluyor.
esat muhalifleri türkiye gibi şam camisinde namaz kılmayı planlayacak kadar zeki(!) olan bize kakalıyor beraberinde 5 milyon aç vatandaşıyla ve yönetimini sağlamlaştırıyor.
almanya,fransa,ingiltere karmaşadan faydalanıp bölge ülkelerine birer ikişer üs kuruyorlar.
eeeeee biz ne yapıyoruz;
""önce esad'a cephe alıp sınırlarımızı insani yardım adı altında terör cereyanına bırakıyoruz,
işid i gerçek sanıp deaş diyip destekliyoruz(hatırlayın elçiliği boşaltmamıştık bize birşey yapmazlar diye) sonra faka bastığımızı farkedince türkmenleri destekliyoruz (neydi köşebucak mıydı bayırbucak mıydı)
orası patlayınca kendimizi osmanlı zannedip rus jetini vuruyoruz tabii bir de esip gürlüyor mangalda kül bırakmıyoruz ama sonra sabah ayılınca( :drunk: ) önce tükürdüğümüzü yalıyor, özür diliyor sonra paraları leylaya pardon ruslara basıyoruz ama onlara yetmiyor yıldönümünde askerimizi toprağa düşürüyorlar ama görmezden geliveriyoruz.
sonracığıma rusların iranın gazına gelip biraz da tahrikle askerimizi içeriye sokuveriyoruz. sonra abd karşımıza dikilince süleyman şah örneğindeki taktik başarımızı(!) tekrarlıyoruz. aldığımız toprakta %99 esad güçlerine ya da pyd ye geçecek muhtemel barış görüşmelerinden sonra.
tabii bir de ösg miydi neydi destekliyorduk e onlar da savaş suçlusu sayılıp g...tlerine teneke bağlayıp bize salarlar muhtemelen...
gördünüz ya rus,iran,abd.... onların başarısı ne ki?? bizim destanın yanında esamesi mi okunur canım :oleyo:
LONG OLUŞUMLAR
İSCTR
GARAN
açılışla birlikte yükselmeye müsait
15 dk ortalama üstünde
30 dk ortalama altında
30 da üste atarsa haberlere bakmadan pazartesi long
garan 9.80 e kadar gücü yeter
SHORT OLUŞUMLAR
15 dklıkta ortalama altına inip
THYAO 5 dklıkta ort altına inerse short açılabilir (15 dk olarak güncelliyorum 12.36)
fakat tetikte olmak lazım 2 saatlik ort yükseliş-düşüş sınırındayız .
iyi hafta sonları, tebrikler Harputlu hocaya...128 den aldık 129 dan da aldık perşembe full girdik bunun içi altın sort u da sattık...her zaman diyorum acemilik mert hoca gülüyor...ayın 30 u vadeli hisselerin ve opsiyonların son günü adamlar kendi pozizyonlarını ayarlamak için gaplı artı açtı ve yukarı çekti gunu oyle kapattı yükseliş sahteydi ve Harputlu hoca yukardan sortu bastı ben ne yaptım yükseliş başladı diye bastım 2. longu...cuma full long tabi aşağı gelince ortalama 128500 de dayanamadım aldığım fiyata sattım yanı full girdin mi beynin eriyor düşünemiyorsun...tecrübe fed faiz artıracağı zaman bütün emtiyalar düşer altını en tepeden sortladım düşmeye başladı aslında mantıklı olanı fed e kadar bekleyip öyle satmaktı ama olmadı kısmet işte...tam düzeldi sıra bize gelcek amrika çöktü bu defa bakalım belki düzelir ama herifler trump ı istemiyor...iyi hafta sonları dostlar
narin hocam altın buradan shortladığın yere gelirse yeni yükseliş dalgası ...
gelmezse düşüş devam görünüyor .
hatta herkes borsa şellelesi beklerken gold şellele yapabilir.
Pazartesi enflasyon verişi geliyor. ..ıto ıstanbul verileri parekende fiyatlar 1,19 toptan fiyatlar 2,11 artmış. ..sanki yüksek gelecek gibi...ons altın fed e kadar asaga gider sonra yukari ...çin den gelen araç lastiklerine yüzde 60 vergi getirilmiş resmi gazete...brisa goodyear de hareket olabilir...yatirim tavsiyesi degildir
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ak parti ne kazandırdı Türkiye'ye????
allahını seven asfalt yol demesin :vk:
vatandaşın borcu 6,6 milyardan 425 milyara yükselmiş.yani kazanıp harcayan milletim borçlanıp yaşayan millete evrilmiş...
dış borca gelince...bırakın özel sektör kamu borcu saçmalığını borç 129 milyar usd'den 426 usd'ye yükselmiş. ki borcun 129 milyar dolar olduğu dönemde dev kamu kuruluşları,santraller hepsi devletin elindeydi.
devlet son dönemde bütçe iyice g...tü başı dağıtmasın diye büyük işleri(köprü,havaalanı,yollar,tüneller...) özel sektöre yaptırıp üstüne bir de aptalca iş garantisi veriyor.böylece hem olası onlarca yıllık gelirinden oluyor,hem vatandaşı bu çakallara soyduruyor, hem de gelir kalemini gider kalemine taşıyıp kendi bacağına sıkıyor.
önce pkk(sözde barış süreci) sonra şimdilerde fötö dedikleri can ciğer hoca efendileri ile ile başımızı belaya sokup ülkenin bekası itinayla tehlikeye atıldı.
önce ruslara dayılanıp temiz bir sopa yenilip ele güne ülke rezil edildikten sonra ders almayıp önce belçika,hollanda, avusturya gibi avrupa ülkelerine, sonra almanya gibi bir dünya devine kafa tutulup abd ile sidik yarışına girildi...eee rüzgar tersten esince sonuçlar malumunuz...
içeride vatandaş fener cimbom şeklinde iki zıt kutuba ayrıldı...millet birbirine düşürüldü...sosyal hayat talan edildi...burun sokulmadık mecra bırakılmadı...el sunuç: millette huzur falan bırakılmadı...
sizin de aklınıza gelenler vardır şüphesiz...ama sonuç net bir enkaz...
şimdi tekrar sorun kendinize...bu parti bu ülkeye ne kazandırdı?????????
Uvey evlat miyiz biz?
Ulkenin cari acigi kadar zarar yazmis Turkish'e destanlar okunur. Biz de havaciyiz. Bizimkisi ofisinde tank tufek canli bomba patladigi sene bile 300 milyon lira temettu dagitir.
Gelen ancak "Cin olmadan adam carpmaya calisan" bilancocular. 1 gun once gelirler, tokatlanip giderler bir gun sonra. Geleni en fazla 2 gun tutabiliriz. Bilemedin 3. Arada bir de sirketi tanklarin toplarin patladigi zaman savciliga sikayet ede, 12'den aglayarak kacmis pislik tipler gelir, bize akil verirler.
Baska kimse ne yazar, ne cizer. Ne gelir, ne gider.
Kendi kendimle kavga ederim reytingi artsin diye.
Arada ona da el atin.
Selamlar 666 hocam :)
TAVHL günlük toparlamada ortalama üstüne atmış
Günlük yükseliş henüz başlayacak görünüyor
Toparlamada ortalama üstüne attığı için ortalamaya kadar düzeltme mümkündür
Fakat haftalık bakıldığında sadce milleti dökmüş gibi görünüyor durmadan devam edebilir
Nereye gider Allah bilir ama gider bu TAVHL
Ah ne güzel kağıt keşke benim olsa cinsinden :kahkah:
3.Aralık.2017 Pazar
İyi akşmalarrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnnn :)
Bir bütün olarak...
Platon'un Sokrats'in devletinden mi girsem
Epimendos'un önermesinden mi..
John Holmes'den Diamond Foxx'a mı
Amiral Horthy 'den mi Adolf Hitler'e mi
Zenciden ,Alaman'a mı
Rolünden dolayı OSKAR alan Maximilian Schell'in (Judgment at Nuremberg)unden mi yoksa ,Al Pacino'nun(Devil's Advocate) i mi
Cengiz han'dan Pers ve Hint imparatoruna ..
Marlon Brando 'dan Paul Newman'e ..ordan Bruce willis'e
Marilyn Monroe'dan Jennifer Lopez'e ordan da Iggy Azalea 'ya
Tavla'dan Satranç'a ,Matematikten Kuantuma ,,Yaşar Kemal'den William Shakespeare'e
Tarkan'dan Bob Marley'e ordan Tuncel Kurtiz'e
Veya..klasik .. Kıraç ,Emel Sayın ..vs vs den mi ?
Sagolasin sinterklass kardesim. Allah dusmana vermesin boyle kagidi yahu :)
Gerci biz oldukca buyuk miktar tanklar toplar girdiginde %15 yemisken aldik ama... Yarisini da Pegi alacaktim. Pegi de batik diye 11.00 inat ettim, kademeli artirmadim. 3-5 kademe inmeyip donunce de yine onlari TAV'a gomdum.
Pegi olmus 35, bu karabatak 20.
AHL'yi kaybedecek gelecek sene. Yani karllilik en az bir %40 dusecek (gerci oradan tazminat da alacaktir, 2021'e kadar sozlesmesi var). O yuzden kimseye tavsiye etmem. Ama arada bir adini telefuz ederseniz seviniriz!
https://www.youtube.com/watch?v=N-hyXVxNNjM
Aile Arasında
Süper bir film ...şiddetle tavsiye ederim...:)
https://www.youtube.com/watch?v=YWg1OnnHfI8
https://www.youtube.com/watch?v=AjCGpBUCOOM
Süper ötesi bir film ...neredeyse tüm oyuncular oskar sahibi veya adayı olmuş oyuncular...
https://www.youtube.com/watch?v=Gz2USfzaCUE
Maximilian Schell'in en önemli sevgilisi kimdi? ve bu hatun dünyanın seyrini nasıl değiştirdi?
Bu alem'in kendi alanında bir ilk olan bu mekan'ın en önemli özelliklerinden ;
Duymadıklarınızı duyurmak ..bilmediklerinizi bildirmek ve düşünmediklerinizi düşündürmek.