Bu hissenin verilerine bak, incele. Bu şekil de baskılanması tamamen tahta sahibinin kendisi ile ilgili. Adam yedirmek istemiyor. Kaptırdıklarını geri alacağını zannetti. Bazen küçük yatırımcı da sabırlı oluyor. Bunu hesap edemedi..
Printable View
Bu hissenin verilerine bak, incele. Bu şekil de baskılanması tamamen tahta sahibinin kendisi ile ilgili. Adam yedirmek istemiyor. Kaptırdıklarını geri alacağını zannetti. Bazen küçük yatırımcı da sabırlı oluyor. Bunu hesap edemedi..
Hocam bekle tabi ama insanları bilmeden yanlış yonlendiriyorsun. Herkes sen gibi yıllarca bekliyemez. Birde şu son zamanlarda şirket için sermaye tavanının arttirilmasindan bahsediliyor. Bu olsa bile hisse bir adım ileri gitmez. Asıl hisseyi götürecek olan beklentidir. Bu hissede bilanço oyunları çok dönüyor. Bilançosu es geçtim. Ama seneye bedelsiz yaparsa güzel yerlere gidebilir. U.v. de düştükçe topluyorum bende ama k.v. cileri güldür mü guldurmezmi onu da göreceğiz. K.v de bence eksi ye geçer. 1 yıl vadede bekliyelim bakalım.
Tahtacı bir taraflarını yırtsa da bu saatten sonra kimse bilançoyu görmeden ve hatta iddaa ediyorum 2018 ilk çeyrek bilançosunu görmeden çıkmaz bu hisseden..YTD..
Ama satmayin diyorsun hocam ona istinaden yazdım. 7 nerde 6.60 nerde 40 kademe var. Neyse benide ilgilendirmez
Üstad hayat fani boş ver takılma bunlara. Bizim niyetimiz kötü değil. Kimsenin 1 kuruşunun, çoluk çocuğunun rızkının bura da kaybolmasını istemem. 25 YILDIR bu işin içindeyim. Bana göre KAZANMANIN YOLU, DOĞRU VE UCUZ HİSSE DE BEKLEMEK. DOĞRU HİSSEYİ BULMAK HERKESİN KENDİNE KALMIŞ..