Var mı başka GAP mesela 2000 lerde.
Printable View
Var mı başka GAP mesela 2000 lerde.
Ortalık toz duman tutturmuşssun GAP ta GAP bu işin GAP ımı kaldı.
aynen it oğlu it spek tüm tekniği çalıştırıp tamamladı. aynı endeks gibi.stoplara uysaydınız lotunuzu artırırdınız.
herkes arsa vs hesabı yaptı.yine yazıyorum bist en iyi büyüyen birkaç şirketinden birisi.
dikkat ettiyseniz citi iyi mal sattı.spek te bunu değerlendirdi. gerçi bu tahta da spek değil de....senin hemşerin var sayın denizili li arkadaşım.
vertuyu sata sata anasını bellediler şimdi 15 miyonluk geri alım açıkladı.
ytd
citi 11 günde 797 000 den 506 000 düştü.
Bu kağıt için en iyi senaryo zannetmiyorum ama inşaallah olur bu ara arsa satış haberinin gelmesi.
Lot artırdıkda artık genel kurul tarihi ve temettumu açıkla vertu da var oda super fiyata geldi bu bedava 50 milyon fabrika 10 milyon kar 5 yıl da kendini amorti ediyor fabrika ben yazacam yönetime alirim ben fabrikayı satarsa arsada bonus
Endeks bugün 100-101 binlerden kapatır birkaç gün oralarda tutunursa110000 e gider ters OBO formasyonu oluşur.Acsel de ise 5300 lere gider bir iki gün oralarda dinlenirde sonra 6500- 6600 lere gider ondada Ters OBO oluşur.İnşaallah öyle olur. Bu kağıttan fazla temettü beklentisine girmeyin.karın büyük çoğunluğu yedek akçe ıvır zıvıra gider geriye 3-4 tirilyon kalır oda birşeye benzemez.Arsa satışı ve birde üç aylık bilanço da iyi bir kar.Bence bunlar önemli.