Şu anda bütün kuru gürültüye karşın üniversitelerden HDP'li ve FETÖcü öğretim üyeleri temizlenmiş değil
öyle olsaydı kadroların enaz yarısı giderdi..
Printable View
Şu anda bütün kuru gürültüye karşın üniversitelerden HDP'li ve FETÖcü öğretim üyeleri temizlenmiş değil
öyle olsaydı kadroların enaz yarısı giderdi..
Özelikle ilk paragrafta ve yazının devamında bundan bahsettim zaten teknik konuya girmeden. Muhtemelen yaş itibariyle benden büyüksünüz. Ama bu ön yargılı tutum ve sürekli siyasal düşünce üzerine kurulu dünya görüşünden kurtulmanızı tavsiye edebilirim. Naçizane. Aşırı uçlarda yaşamak hangi görüşte olursanız olun iyi olmayabilir.
2019 da 4 yıllı ünü mezunları "TEMİZLİK KADROSU" nda işe girebilmek için ilkokul/ortaokul/lise mezunları ile kıyasa bir yarışın içine girdiklerini daha 1 ay önce haberlerde gördük
Bu Profların ayıbıdır
Bu akedemisyenlerin ayıbıdır
Mezunları işsiz aç/ bi-ilaç yaşarken benim vergilerimle 8.000 tl maaş alan Prof a hakkımı helal etmiyorum
ZEHİR ZIKKIM OLSUN...
saygılar/başarılar
12 Mart Salı 16:29 İNGİLTERE SİVİL HAVACILIK OTORİTESİ BOEING 737 MAX'LERİN UÇUŞUNU YASAKLADI
bizde de THY ve CORENDON da varmış sanırım bu tip boeing ler...
Diiyarbakır, Erzurum ve Samsun'un sayıldığı yerde üniversite kenti Eskişehir'in adı geçmezse ben de o yoruma itibar etmem, kusura bakmayın... (Hatta İstanbul'da yaşayan, Antalya ve Bursa'da da bulunmuş biri olarak Eskişehir'in gerek insan kalitesi, gerekse kültür & sanata erişim açısından bu üç şehirden daha medeni bir yer olduğunu vurgulamadan da geçemeyeceğim ayrıca!)
işe alımlarda büyük firmalar sadece 4 üniversiteyi geçerli kabul ediyor ki bu üniversiteler bile dünya sıralamasında baya gerilerde
Okulda bize, gizli işsizliğin tanımını vermişlerdi.
Hani çalışır, iş sahibi görünümünde olduğu halde üretime hiç bir katkısı olmayan insanların kalabalığı gibi bir şey.
Bizim bir çok üniversitemizden mezun olanların durumu da öyle.
Gizli yüksek tahsilli.
Olmasa ne olurdu? Neyimiz eksilirdi?
Ya da okudular da neyimiz fazlalaştı diyebiliyoruz?
Vatana millete, devlete, aileye masraf eziyet...
Öğrenciye de.
Yazık.