Eleştirilerin hakkını vermiş ve ne kadar pirim yaptığı grafikte görünüyor
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değldir
Printable View
Eleştirilerin hakkını vermiş ve ne kadar pirim yaptığı grafikte görünüyor
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değldir
Ben açık konuşacağım hatta rumuz veriyorum şahsen thunderbolt'un spekülasyon ekibinin bir parçası olduğunu düşünüyorum... Öyledir değildir bilemem ama verdiği enerji bu... Endeks bu durumda ama hisseye tü kaka diyemiyor... Sürekli bir umut pompalıyor... Umut pompaladığı periyotta hisse nedense yükselmiyor da...
Bir insan gözünü ısrarla hissedeki bütün olumsuzluklara kapıyorsa, endeks ralli yapmış iken eksi kapatan bu hisseye yorumu çakallarla mal kaptırmamak ise o zaman hop bir dakika artık demek gerekiyor...
Ben şahsen bu hisseye girerken onun ve diğer grafik paylaşan arkadaşın umut pompalama tuzağına düştüm... Ne zaman ki patronun hisse satışını, bedelli ihtimalini göz ardı etmeye ve küçümsenmeye başlayınca uyandım... Hisse bir gün artar belki ama para çöp olmuş... Bir sene önce bu hisseye para yatıranların parası eridi bir bitti... Hisse %200 artsa yi ne zarar...
İsteyen hisseye girsin belki artar belki düşer ama son bir seneye bakın derim..
Ytd.
Ben eminişte 90 kutusta umut pompaladım
Linkde 10 tl de umut pompaladım
İntemada umut pompaladım
Acselde 4 tl de umut pompaladım
Vs vs
Senın gıbı banvitte dıplerde umutsuzluk pompalayıp almayın bulaşmayın demedim
Sen banvıte almayın dedıkten sonra 10 kat gitmiş
Orada da sucu baskasının ustune atmışsın
Ama zirvedeki hisselerde ne de guzel yorumlar yapıyorsun
Öylesin ya da değilsin bilemem
Bilmukabele aynı şeyi düşünüyoruz
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Saygı duyuyorum görüşünüze ama topu neden sürekli 2019 yılı ve farklı hisselere atıyorsunuz bu topicte oda kafa karistirici...
Ben konjonktüre bakarım bugün borsa ralli yapıyor ve bir hisse duruyorsa orada sorun vardır... Keşke artsa çok mutlu olurum...
Sorun sizin hissedeki sorunlara göz kapamanız... Eğriye eğri doğruya doğru deyiverin diye beklenti oluşuyor ama boş ta kalıyor o beklenti...
20 yıllıkborsacıyım diyorsunuz
Hiç baskasının aklyla iş yapacak birisi değilsiniz
Sorun hep diplerde olur. Ki bu it çakal sürüsü mal toplasın
Bizlerin patronun gözünde sinek kadar değerimiz yoktur o da ayrı bir konudur
Gecmiş aynadır ışık tutar
Benim ne olduğum buradaki geçmişimdir
O yüzden geçmiş önemlidir
Hisseler de benzer. Geçmişe bakarak yön bulmaya çalışırım
Sorun 1. En büyüğü it çakal tayfasıdır milletin hissesinde gözü olandır. Bunun içine dolap çeviren herkimse istisnasız Hepsidir
Burada patronun hisse satması sorundur ama satış şekli şüphelidir
Blok. Ben anlaşmalı diyorum sen değil dersin
Kayıtlı sermaye tavanı sonucunda bedelli olabilir bedelsiz olabilir baska bir sey de olabilir
Henüz belli olan bir sey yok
Ardaya da benzemiyor yüzde 1400 e gelir arda
Ben bardağın dolu kısmını görürüm sen boş kısmını
Artı ve eksiler birbirini götürdügünde kalana bakarım
Hisse gitmiyor evet gitmiyor ama inşallah gidecek
Borsayı 30 hisseyle tutuyorlar
Bu da gidince telafi eder inşallah
Geçmişte diğer hisselerde ve bunda olduğu gibi
Patron hisselerini biliyor olmanız lazım
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Son bir yıldır giden fırsatlara bakınca fonet çıkacaksa 50 TL aşagısı zarar enflasyon döviz e göre beklentiler fiyatlaarın içinde yeni iş lazım thınnder firmaya soruver ARGE çalışmaları var mı boş vaktin çoksa bunu sor fonet e HSBY çok basit bir yazılım yazılımcı sektöründe yeni yazılım yazmışlar mı merak ediyorum ytd
10.54 görmüş en düşük günlükte bunu kaçırmışım... Niyet oralar demek ki[emoji57] bir sene sonra 15 TL olacak ise bu kar etmek anlamına gelmiyor...
Yaşayıp göreceğiz...
dip yapark aşagı çakılıyor ufak bi kıvılcım olmaz mı ya geçen sene 2200 endekste 15 16 larda dolanıyordu o kadar ihale aldı kar arttı vs ama bu gunki endekste 11 lira zor çıkıyor günlükte 4 dibi 7 8 TL civarı oraya inmeden rahat etmez sanırım çünkü şu an endekse çıkmıyorsa düşüş trendi bitmemiş demekki Allah belanı versin fonet yazlılım ytd sakın bulaşmayın