Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Yok emmi beni eski manitasi zannediyor Bir ara bayansin diye diretti Resim cekip atacaktim seyin sonra aklima baska seyler geldi şuan American Amber Ale birasını yudumluyorum
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Hayin ve faşist yönetici, benim gönderiyi patlicanlan değiştirmiş.:vk: O fotoğrafın Sharon Stone fotoğrafıydı, üstsüzünü koyacağımı haber almış, ondan dikeliyor!:oleyo: Syn gaya Yonetici size ne demek istemis olabilir? Patlican fonu mu alin dedi acaba Yas sebze meyvemi
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Aydın kardeşim Ankara değil Kiev güzel. yetenek işi o
Alıntı: Originally Posted by aydinc şuan American Amber Ale birasını yudumluyorum Emmi goruyormusun Aklima kotu seyler geliyor Adama yazmaya irrite oluyorum
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi goruyormusun Aklima kotu seyler geliyor Adama yazmaya irrite oluyorum :28::thumbdown: :28::thumbdown:
Alıntı: Originally Posted by Webster Yok emmi beni eski manitasi zannediyor Bir ara bayansin diye diretti Resim cekip atacaktim seyin sonra aklima baska seyler geldi Aydın kız bakacan kardeş kız. Şöyle su gibi olacak. Adamı ne yapcan değerli kardeşim. Iyyy düşüncesi bile korkunç.
Alıntı: Originally Posted by Webster Syn gaya Yonetici size ne demek istemis olabilir? Patlican fonu mu alin dedi acaba Yas sebze meyvemi Ben onra sorarım ona, ne demek istediğini, merak etmeyin!
Alıntı: Originally Posted by aydinc şuan American Amber Ale birasını yudumluyorum Icilir bir şeymi bari?