İyi tatiller
Printable View
İyi tatiller
Gunaydin tmpol yatirimcilari brut cezamiz bitmis bulunuyor,herkese bol kazanclar diliyorum.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bank of un robotunuj tusuna basmayi unutmuslar bugun yok piyasada.
Endeks de düştü
-7 den +1,5 tmpol bence efsane donus yapti bugun haftaya bank of ta gelir hacim ile bu grafigin hakkini verecektir.
Günaydın,
Ülke olarak çok zor günler geçirdik ama garanti bankasında tabanda 135 milyon lot ile kapattığını hatırlamıyorum,22 yıllık borsa hayatımda duymadım duyan var ise söylesin.
Benım şahsi görüşüm merkez bankası görev değişimi yada faiz polıtıkası ile ilgili değil gibi ilerleyen günlerde daha kötü bir şeyler oacakmış gibi fiyatlanıyor piyasada herşey , o yüzden her zaman köşede nakit olmalı.bu tür dönemlerde panik ile mantık dışı fiyatlamalar yapılır sonra piyasa dengesini bulur, panık yaparsan dipten vermiş olabilirsin.
o yuzden ben tercihimi elımdekı malı satmaktansa nakıtım ıle farklı farklı gunlerde alım yapmayı tercih ettim geçmiştede şimdide, önemli olan burada yatırdıgınız para ile uzun vade bekleyebilmek. 1400 üstü piyasada dengelenme beklıyorum. daha kötü bir şeyler çıkmaz ise tabi.
vıop -5 gösteriyor bugun toparlaması lazım borsanın.
garanti yıne taban tabanda 25 milyon lot var vay be , garanti ayağa kalkmadan borsa da zor işler