Al geldi batan geminin malları bunlar
Printable View
Al geldi batan geminin malları bunlar
Tahminim virüsü icat edenler devletlere 2. Dalganın başlaması için talimat verdi..
topic ölüm sessizliğine bürünmüş.
herkes 16:30'u bekliyor demek ki
bakalım shortcular mı yoksa longcular mı yoksa flatcılar mı kazanacak?
Arkadaşlar Forex şirketi açmak için 50.000$ lık bir ilk yatırım gerekiyor. Tahminimce bu işi bile birisi olması gerek. Ben gerekli firmalar ile bağlantı kurdum offshore bir şirket için 50.000 $ bir anapara ile bu işe başlayabilirsiniz gibi bir mail attılar.Aşağıda gerekli fiyatlamaları yapmışlar benim gözden kaçırdığım ekstra masraflar var mı acaba?
Hello
Thanks for your interest in our company.
If you want to get an extended services package:
1. Company registration - form $800 to $2,500 (You need to choose the Country so I can give you exact price)
2. System setup fee - $5,500 one time
3. TTFX Webtrader, TTFX Mobile Apps, CRM with payment processing, Client Portal, FIX Bridge (for LP connect), MAT (Trade Follower/Replicator) , OnLine Trade Manager, Hosting fee. MQ WL Monthly support, Tech Support - $ 6,500 (No volume fee)
4. We can plugin any LP of your choice (additional costs).
Also we can do all the above on a dedicated server for additional costs.
Pala ben olsaydım 7.03 kurla tl bazlı 118000 e alır oradan cayır cayır bırakırdım....
değişen hiç bir şey olmaz teknik olarak
bir sürü short kapatıp üstüne de bir sürü long yakalardım
millet swap geliyor demeye başlardı
basardım aşağı gaplı eksi 3 5
dua edin ben yokum dümenin başında ....
yatırım matırım önerisi değildir
Mazlumu getirin bana :box: (Bummer)
sabah Ankaraya bomba düşşe düşmez bu borsa diyordu,
sabah başladım viop işine normalde hiç anlamam (bu borsa düşmez yazısını görünce aldım)
116,600 den beri alıyorum
115,200 ler bile geldi
7. kademeyide verdiler elimize.
nereye yerleştirecez bu poz.ları :wu:
Teknik olarak 97.700 ler önemli aşağısında kapanışta sazcı ve klarnetçileri piste çağırıcam horon tepmeye:)