Originally Posted by
Stock trader
Arkadaşlar , maalesef herkes olaya kendi siyasi görüşünden bakıyor. İşbankası 1994 yılında Dışbankı Aydın Doğan a 150 milyon dolar gibi komik bir rakamla satmıştır. Ayrıca Doğan holding ile birlikte girdikleri Petrolofisi ihalesinide iyice incele. Aydın Doğan Hükümey yandaşımı yoksa CHP yandaşımı. Maalesef İşbankası CHP nin bir kuruluşu gibi yıllarca çalıştı. Kamu bankaları için söylediklerinde doğru. Maalesef iktidarlar kamu kuruluşlarını kuruluş amacı dışında kullanıyorlar. Ama İşbankası özel banka kamu bankası değil. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben siyasetten nefret ederim ve siyasilerin maalesef hiç birine güvenmem. Liyakat hem kamuya hemde özel tüm teşekküllere lazım. Herkes ve tüm kurumlar objektif olmalı , aksi takdirde biz daha çok havanda su döveriz. Ben şahsen BİST te hiç kamuya ait hisse senedi almamaya özen gösteririm. sadece iki kez o hataya düştüm biri EKGYO diğeri THY. EKGYO beni tam 5 yıl hisseye mahkum etti. Bir dahada kamu hissesine elimi sürmedim çünkü güvenmem. Ama İşbankasıda lütfen özel banka gibi kar odaklı çalışsın , hantal yapısından kurtulsun ve yatırımcısını mağdur etmesin. Önümüzdeki 15 gün içerisinde d*****n kuyruğu kopacak. Hisse yönünü belli edecek , tabiki bu bilançonun yatırımcıyı ne kadar mutlu ettiğine göre şekillenecek. Yanlış her zaman yanlıştır bana , ona , buna göre değil. Benim bu kadar tarafsız yazımın üzerine bile her iki taraftan eleştiri gelirse şaşırmam.