Originally Posted by
tovbekar
anlamadığım bir şey var... bu patronlar salak mı ellerindeki mal miktarı bu iken
DALİA GARİH 56.728.009 13,04 %
DİĞER 175.022.625 40,24 %
İZZET GARİH 76.921.245 17,68 %
LEYLA ALATON 64.251.560
VEDAT AKSEL ALATON 62.076.561 14,27 %
TOPLAM 435.000.000
kadının elinde 64 milyon mal var aman elimdeki cep harçlığım ya da borcum olan 1-2 milyon lotu 50 cent fazladan sattım ama toplam mal değerim daha fazla düştü deyip bayram yapacak kadar salak ise bu holding batıktır... çünkü bunlar yönetici ve yönetim kurulu üyeleri... hisselerin % 60tan fazlası ellerinde ve aman ne çok kar ettim deyip salak salak erol taş kahkası atıyorlar...
adamların elinde hisse falan yok ve sürekli nöbetçi karabasanlar gibi her fırsatta gelip hisseyi kötülemekteler... o kadar gözlerini kan bürümüş ki kendi şürekasının yazdıklarını bile yanlış anlayıp onlara da saldırıyorlar...
benim amacım yatırırımımın değerini korumak. hisse senedi yatırımımın tamamı ALARK hissesinde ... maliyetim sıfır hatta epey ekside... ALARKtan kazandığım paralarla bir ev ve bir bahçe satın aldım ve bu kazanç normal memur maaşımla erişilebilecvek kazanç değildi. çağdaş da aynı şeyleri yazıyordu ve gerçekten bir çok insana sattırıp bir sürü vebal aldı...
siz birilerinin vebalinden korkmuyorsunuz muhtemelen. belki inançsızsınız, belki etik bulmuyorsunuz ama gerçekten sizin amacınız ne... birileriniş uyaracaksanız bu uyarı yeterince yapılıyor... dalga geçtiğiniz adamlar diyor ki çok para kazandım... bilanço okumayı biliyorum.... bir yatırım hedefim var bu hedef doğrultusunda ilerliyorum... gerektiğinde kol kesmeyi de bilirim ama o duruma gelinmedi... trader değilim.... peki siz ne istiyorsunuz da karabasan gibi çöküp milletle hem de haddiniz olmadan dalga geçmeye çalışıyorsunuz...
kimse haplanmadı bu tarafta... hisse sevici de değil... ama sizin başka bir hedefiniz var ve bu hedef geçmişte çağdaşın yaptığı ile aynı...bu kadar enerjiyi size ne veriyor ki sürekli kötüleme yolundasınız... biz haplanmış isek sanırım siz daha kötü durumdasınız. doğru veya yanlış bir yatırım yaptık ve sonucunu bekliyoruz. henüz hiç bir şey kaçmış değil. bırakın kötü de olsa bir sonuç alalım ve acımız da olsa kendimiz yanalım... siz kimsiniz de bu insanlarla sürekli dalga geçmeye çalışıyorsunuz... eminim gerçek hayatta leyla ya da vedat alaton ya da dalia garih karşısında yerlere kadar eğileceğinizi ve yaranmaya çalışacağınızı biliyorum. şimdi bu mecrada atıp savurmak ne... şayet bir avukatları size dava açsa donunuza kadar alır çünkü temeli, yok söylediklerinizin....