Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
6s
Kamu bankaları aylık %1,20 faizli ve 15 yıl vadeli konut kredisi kampanyasına hazırlanıyor.
Printable View
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
6s
Kamu bankaları aylık %1,20 faizli ve 15 yıl vadeli konut kredisi kampanyasına hazırlanıyor.
Mahfi Eğilmez
@mahfiegilmez
·
2s
KKM konusundaki son düzenlemeler, dövizlerin yastık altına çekilmesine yol açabilir. Sermaye hareketlerinin serbest olduğu, parası rezerv para olmayan bizim gibi ekonomilerde faizi doğru belirlemezseniz olacağı budur.
Alıntı:
N.Kemal Zeybek
@nmkkemalzeybek
ATA PARTI: 1.İHL kapatılıp meslek lisesi yapılacak 2.DİB özelleştirilip DV’nın sırtına yüklenecek3.Okullarda din eğitimi değil BİLİM EĞİTİMİ verilecek.4.Ülkenin illeri ilçeleri kamu fabrikalarıyla donatılacak. 5.Sağlık, eğitim parasız olacak.
Alıntı:
Yasin Murat Yiğit
@yigit_ym
·
4s
Türkleri, sadece din diyanet işlerine bulaşmamış liderler birleştirebilmiştir; Mete, Atilla, Cengiz gibi.
Bu farklılığı keskin bir biçimde en önde belirtmeniz güzel.
Ancak ben genel hedeflerin yanında, bunların nasıl yapılacağına dair somut yol haritalarını da görmek isterim.
Alıntı:
N.Kemal Zeybek
@nmkkemalzeybek
·
2s
Bunun için ATA PARTİ TASARLAMASI’nı , TÜRKÜN TÖRESİ, KUTLU SÖYLEV, BİLGİ ÇAĞINDA TÜRKÇÜLÜĞÜN ESASLARI adlı yapıtlarımı okumanız gerekiyor.
.................................................. ...Alıntı:
N.Kemal Zeybek
@nmkkemalzeybek
·
2s
ATA PARTİ ATA’nın yaptığı gibi karma ekonomi uygulamalarına dönecek.Global Kapitalizmin yeni liberalizm dayatmasını yok edeceğiz. Devlet de fabrika yapacak, özel girişimi de destekleyeceğiz.
https://resmim.net/cdn/2023/08/20/SQURkR.webp
Alıntı:
Furkan Tokmakcıoğlu
@tkmkcioglu
Güncel kur ile fiyatı: 108.016 ₺
Silah taşıma ruhsat harcı: 34.639 ₺
Sağlık kurul ücreti: 1.000 ₺
Bin adet mermi: 9.600 ₺
Toplam: 153.255 ₺
Taşıma ruhsatı herkese verilmiyor bulundurma ruhsatı olarak alırsak:
Güncel kur ile fiyatı: 108.016 ₺
Silah bulundurma ruhsat harcı: 11.085 ₺
Sağlık kurul ücreti: 1.000 ₺
Bin adet mermi: 9.600 ₺
Toplam: 129.701 ₺
Tabi bu kadar parası olanın bulundurma ruhsatıyla işi olmaz zaten arasında ortalama 23.554 ₺ fark var ama ben yine de yazmak istedim.
Nasıl ama bedavadan birazcık pahalı değil mi? (!) Üstelik fiyatların asla sabit kalmayıp sürekli değişmesi ise cabası!
Abd'de 600-700 dolar civarındaymış...
Selim Atalay
@SelimAtalayNY
Deniz Trafik Tarihinin en büyük kilitlenmesi !
-200+ gemi Panama Kanalından geçmeyi bekliyor.
-Kuraklık, kanal ve çevresindeki su seviyesini düşürdü
-Bekleyen gemilerin çoğu karaya oturdu
Bunlar hammadde, ürün vs taşıyor. Gecikmeler, alıcı tarafta bir şeylerin aksaması- demek
https://twitter.com/Farnakyboy/statu...916196/video/1
BREAKlNG
"Rus güvenlik departmanı önerisi üzerine Putin'in, Shoigu'yu görevden aldığı ve sıkıyönetim ilan ettiği" iddiası var..
Genel seferberliğin başlaması ve olağanüstü hal ilan edilmesine de karar verilmiş.! -Bloomberg
İris Cibre 🐦
@iriscibre
Yeni ekonomi yönetiminden beklentimiz şeffaflık, kredibilitenin artması, yönlendiricilik gücü ve kabul görmüş politikalara dönüş idi
1) 1 ay önce yalanladıkları haberi bugün uygulamaya koydular
2) Faiz artıramadıklarını aksiyonları ile beyan ettiler
3) Yan yollar ile politika uygulamaya devam ediyorlar
Bu süreç sonunda kredibilite, yönlendirme gücü kaldığını düşünmüyorum. Vatandaşa kendi para birimine güven kazandıramadılar
Ortadoks politikalar bunlar değil
Hakkımızda hayırlısı
Bilge Yılmaz
@ProfBilgeYilmaz
Yine bir gece vakti tasarruf sahiplerini, yatırımcıları doğrudan etkileyen yeni düzenlemeler açıklandı. Üzerine uzun sözler söylemenin pek bir anlamı yok.
Zira iktidar sahiplerinin hırsları ve egoları uğruna koca bir ülkenin ekonomisi hallaç pamuğu gibi atılıyor. Orta ve dar gelirli vatandaşlarımızın tüm fedakarlıkları ziyan ediliyor.
Gidilen yol, bütün kozmetik müdahalelere rağmen Nebati ve Kavcıoğlu’nun yoludur.
Sahi rasyonel politikalara dönüldüğüne inanan kimse var mı hâlâ?
https://twitter.com/MattWallace888/s...30269225287979
Linkte video var.Alıntı:
Matt Wallace
@MattWallace888
🚨 BREAKING NEWS: Multiple Buildings in New York City Burst Out in Flames 🚨
⚠️ WE ARE UNDER ATTACK ⚠️
FETÖ örgüt üyelerinin League of Legends üzerinden iletişim kurdukları tespit edildi.
Doç. Dr. Muhammed Keskin
@kardiyobey
·
5s
İşte biz buna Anoreksiya Nervoza diyoruz.
Burada asıl problem beden algısındaki bozukluktur, kişi bunu kendi başına aşamaz ve psikiyatrik destek gerekir. Aksi halde ölümcül bir durumdur.
Ölüm ise genelde potasyum düşüklüğünden olur.
Dantes
@seyyarkursu
·
10s
35 yaş üstü kadın kontenjanıyla birisi 166 puanla Boğaziçi fizik kazanmış. Normalde 511'le kapatmış bu dönem. Ülke değil sirk.
https://resmim.net/cdn/2023/08/21/SQ26Vq.webp
Alıntı:
Mustafa Tanyeri
@TanyeriMustafa
Hafta sonu New York'ta bir homeopathic doktorun da olduğu bir grup olarak bir araya geldik. Çok değerli bilgiler aldım kendisinden. Özellikle immun sistemi sağlamlaştıracak ve karaciğer yağlanmasını ortadan kaldırıp, bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olacak bir gıda
Alıntı:
karışımı söyledi; onu notlarımdan hatasız şekilde yazıp buradan ileteceğim daha geç saatlerde. Ancak özellikle söylediği bir cümle var ki, çoğumuz bunun farkındayız ama bir kere daha kulaklara küpe olmalı:
"İlaçlar, hastalıkları kontrol etmek için hazırlanır; insanları
RibatAlıntı:
hastalıkların oluşum sebeplerinden kurtarmayı hedeflemez. İnsanları hastalıktan koruyan, iyileştiren doğru ve sağlıklı beslenmedir. Biyolojimiz, özel bir yazılıma sahiptir; eğer bu yazılıma doğru veri girerseniz doğru sonuç alırsınız. Yanlış verinin sonucu da Yanlış olur haliyle"
@astronot_kenan
·
1 sa
Karışımı yazsana Mustafa abi 😅
:))))))))))))))))))
Hemen herkes aynı seyi söyler. Ben Allah'tan korkmuyorum,nedense.Alıntı:
Şamil İgde
@chinxoy
·
11s
Muhabir: Sayın Başkan, korkuyor musunuz?
Cahar #Dudayev: Ben? Evet, Allah'tan korkuyorum. Ama dünyevi bir korkum yok. Temiz bir vicdan ve temiz bir üniforma ile Allah'ın huzuruna çıkmaya hazırlanıyorum.
Aralık 1994, #Çeçenistan
Dünyevi korkularim var.
Hastaneden, doktordan, trafikten. Elim ayagim yutmaz da altima yaparsam mesela en buyuk korkum.
İktir git. Ruh hastası, manyak.Alıntı:
PCMag
@PCMag
X will begin to have users verify their identity by having them submit a selfie alongside a government issued ID. The process requires users to consent to X storing their information for 30 days and sharing it with AU10TIX, an identity verification company based in Israel.
Evet acayip. Izmirlilerin vardir Usakli arkadasi. Istanbul'da hiç Usak'li gormedim.Alıntı:
abdullah naci
@abdullahnaci
·
11s
uşak, ilginç bir şehir gerçekten. hiçbir şekilde yolun düşmüyor. hiç kimsenin tayini çıkmıyor, hiç kimsenin işi olmuyor. hiçbir olayda ismi geçmiyor, hiçbir şekilde sesini duyurmuyor. hiç uşaklı arkadaşın, tanıdığın, dostun, düşmanın olmuyor. çok acayip.
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
İBB’nin üniversite öğrenci yurtlarında sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil aylık ücret 1300 TL olarak belirlendi.
https://twitter.com/nadidefotograf/s...18821618782563
Linkte video var, mutlaka izleyiniz.Alıntı:
Nadide Fotoğraf
@nadidefotograf
Dünyanın en uzun yaşayan insanı olarak kayıtlara geçen Bitlis'in Mutki ilçesinden Zaro Ağa, 21 Kasım 1921 günü 146 yaşında iken Paris’te.
Yazdığı herşeye katılmak mümkün değil ama okunmalı.Alıntı:
🇹🇷Dr. Yüksel Hoş | Jиуксел Xoш
@yukselhos
🔸Gelecekte su savaşları olacak ve suyun olduğu bölgelerde toprağı olan kazanacak.
🔸Şehrinin her yanı varoş olan ama doğası cennet olan Trabzonumuza şehir güzelliği için geliyor değiller.
🔸Bu yaz ve bundan itibaren yakın gelecekte yağmurlar daha düzensiz, sellenmeler daha sık, yazlar daha kurak geçecek. Her yere kuyu vurularak akifer daha derinlere itilecek. Su problemi artık daha bariz yaşanacak.
🔸Suyun başında arazi kapmak için geliyorlar. Kelepirken kapanın elinde kalsın diye geliyorlar. Trabzon'a gelecek adamda İsviçre'ye gidecek para da bol ama özellikle sana geliyor çünkü ekonomisi leş olan Arnavutluk'ta bile alamayacağı bir şeyi pasaportu senin ülkende satın alacağını biliyor.
🔸Onlar tarihte de iki gruptur köle ve efendi. Günümüzde de öyleler. Paralı olanlar efendi, parasız olanları ise köle gibidir. Önden parasızları yolladılar ki iyi iletişim kursunlar, yerleşip şehirlere çoğalsılar, tarım alanlarına yerleşsinler. Arkadan gelen efendiler ise güzel arazileri ve projeleri satın alacak. Bu olaydan onlar da değil, onları yöneten arap krallarına taç giydiren İngiliz karlı çıkacak.
🔸Ticaret de suyun üzerindedir, şehirleşme de suyun kenarındadır.
🔸Kurak bölge insanına vatanını açma. Sudan uzak olan, tarih boyunca medeniyetten de uzak bedevî olmuştur. Medeniyet suyla başlar, suyla gelişir.
🔸Sulak alanlarından bir tek mülkünü, taşını satma!
🔸Taşını satan, döşünü satan gibidir.
Vatanda taş, bedende döştür.
🔸Türk topraklarında Türkler dışında kimseye arazi satılmamalı, vatandaşlık verilen 'transtürkler' vatandaşlıktan çıkarılmalıdır.
🔸Avam günlük, asil asırlık düşünür.
Lordlar kamarasında planlanan oyun yüz yıl öncesinin intikamını almamalı. Türk'ün kurduğu milli ülkesi Türk'ün elleri arasından kaymamalı.
🔸Oyunları bozmak için tek yol budur. Mecliste oylaması yapılması gereken en mühim mesele budur.
🔸Bu nüfus, bu hızla 2027'de kürt kökenli nüfusu geçecek. 2038'te ise toplam Türkiye nüfusunun yarısını aşacak. 2042-2044 civarında ise Türkleri geçecek.
🔸Şu andaki oranlara göre
🔸Türklerin nüfusunun ikiye katlanma süresi 153 yıldır.
🔸Kürtlerin 85
🔸 Zazaların 90
🔸Arapların ise 22 yıldır
🔸Beraber yaşamaktan doğan etkileşim ile Türkler ve Kürtlerle karışıp Araplaşacak nüfus da yine arap hanesine yazılır.
🔸Hadid kardeşlere, Salma Hayek'e bakın. Dünyada asimile olması en zor milletlerden biridir bunlar.
🔸İçinize neyi aldığınızı bilin.
Asla nefretle bakmayın asla o insanlara fiili bir müdahalede bulunmayın. Haklıyken haksız duruma düşecek bir şey yapmayın.
🔸Ama evinizi kiralamayın. Dükkanınızı vermeyin. Yanyana iki manav varsa Suriyeli domatesi 20'den veriyor, Türk 30'dan veriyorsa Türk'ün domatesini alın.
🔸Bil ki o vergi veriyor da o fiyattan vermek zorunda.
🔸Yanyana iki berber mi var? Türk saçını 200'den traş ederken Arap 100 mü alıyor?
🔸Arap da insan o da din kardeşin değil mi? Al arap berberi yanaklarından öp selamün aleyküm kardeşim de, sıcacık bir selam ver ama sonra Türk berberin dükkanına gir.
🔸Türkü seç. Hiç değilse bıçağın altına koyduğun boynunun bedeli yüksek olsun. O bedel, kardeşini tercih etmenin vefa bedelidir.
🔸Etkileşimi en düşük düzeyde tutun.
🔸Kardeşlik mi?
🔸Kardeşlik ayrı, beraber yaşam ayrı.
Efendi ile misafirin sınırını çizmek, yerli ve asil olanın yani ev sahibinin hakkını teslim etmek için yapacaksın.
🔸Burs mu istiyor?
🔸İş mi arıyor?
Bu toprakların çocuğu olana ver.
Leading Report
@LeadingReport
BREAKING: Leaked document shows American doctors were financially rewarded for pushing the COVID vaccine.
https://twitter.com/elonmusk/status/1692326937031774271
Linkte video var...
https://resmim.net/cdn/2023/08/22/SVsfkh.webpAlıntı:
Elon Musk
@elonmusk
·
18 Ağu
I love this
(E) Tümamiral Cihat Yaycı:
"ABD'nin doktrinleri Naval Postgraduate School isimli okulda oluşturulur. Bu okulda doktrin haline getirilmiş bir tez: 'Göçler ulus devletleri yıkmak için bir silah olarak nasıl kullanılır?'
Bu doktrine göre bir devlet göç akınlarıyla 7 basamakta yıkılır;
🧵 O devletin politikasını istediğiniz yönde değiştirebilirsiniz.
🧵 Gerekirse toprak elde edebilirsiniz.
📌 Kendi ülkenizde istemediğiniz unsurları o ülkeye göçmen akınıyla ihraç edebilirsiniz.
🧵 Göçmenleri casus olarak kullanabilirsiniz.
🧵 Tecrübeli teröristleri sızdırarak bu ülkeleri karıştırabilirsiniz.
🧵 İstediğiniz gibi propaganda yaparak algıyı değiştirebilirsiniz.
🧵 Birleştirici çimento haline gelmiş, bütün köklü gelenek, örf ve adetlerini, bir milleti millet yapan bütün unsurları ortadan kaldırabilirsiniz."
Cihat Yaycı: "Dünya'da 193 tane devlet var. BM' rakamlarına göre Dünya'daki toplam kayıtlı sığınmacıların neredeyse %20'si yani 1/5'i Türkiye'de."
Kuzu gitti gelmedi be ya?
Kumar abi kumar...parayı bırak, Allah muhafaza sağlığından olursun...
https://pbs.twimg.com/media/EYIPO6dX...jpg&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Saygılar Nuri agabey.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://resmim.net/cdn/2023/08/23/SVn501.jpgAlıntı:
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping:
"İnsanlık kritik bir dönemece geldi."
Krizler Kahini Michael Burry 1,6 milyar dolarlık iddia koydu. Tüm büyük ABD bankaları batacak.
https://r.resimlink.com/6lcCWTt.jpg
Alıntı:
Bubi' Sanat
@bubisanatcom
·
20s
"Bugün Van Gogh, ona yemek vermeyecek restoranların duvarlarını, onu akıl hastanesine kapatacak doktorların muayenehanelerini ve onu hapse tıktıracak avukatların yazıhanelerini süslüyor."
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Bizde insanız ve oyuna getirildik. Şimdi düzeltiyorum. Beni seven herkes retweet yapsın istiyorum.
Konumuz CANTÜRK ALAGÖZ beyefendi yani Keymen ilaç yani aşı distribütörü firma. Dün bir şiir yazdım.
Peki nerede hata yaptım?
Bizim bu 3 yıldır uğraştığımız adamlar (kuru kafalar,esintiler,serabiler ve digerleri) kim tarafından fonlanabilirler?
Evet fayserler,sanofinler, merkler mürkler
Biz bu adamları niye eleştirdik?
mRna için!
Hasbelkader zaten bir hepatit A aşısı ihalesi zamanında Çinli firma ile teması varken salgının denk gelmesi üzerine ülkeye inaktif aşı getiren insan ve şirketi iyi düşünürsek bu kuresellerin oyununu nispeten bozmuş olanlardır.
Ve şimdi bunu şöyle de ispatlayalım şu yukarıda zikrettigim küreselci ********ler ve satılmış medyanın bu Türk firması dışında hiçbir aşı firmasına söz söylemediğini gerekçesi de ispatını kendisidir.
Evet sinovac da hastalığı engellememis ama birçok insan için alternatif olup mRna'ların şerrinden insanımızı korumuştur.
Cantürk bey ve eşi dünkü şiirimi okumuşlar ve beni bilgilendirdiler. Ben gayri ihtiyari aşırı duygulanarak yazdığım ve rasyonelitesini ıskaladığim o tweet için özür diledim. Benim bütün mücadelem mRna aşısı ve uluslarası tröstlerin köpekleri iledir. Bu Türk firmasını ve sahibini de elbetteki bir Türk vatandaşı olarak destekleyeceğim. Kendilerine gereksiz ve zamanında n önce yapılan çocukluk çağı aşıları ile de bilgi vereceğim.
Saygılarımla.
Aykırı
@aykiricomtr
·
9s
ABD’de maske takma zorunluluğu geri gelmeye başladı! Atlanta’da bir kolejde COVID-19 BA.2.86 varyantı sebebiyle toplantı ve öğrenci partileri yasaklanırken, maske takma zorunluluğu da getirildi.
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
20s
Yalova'da bir vatandaş, AK Parti Milletvekili Meliha Akyol'un aracını park yasağı olan yere bırakmasından dolayı 155’i aradı.
Olay yerine gelen polisler, yanlış yere park eden araçla ilgili bir işlem yapmadı, ihbar eden vatandaşın GBT’sini sorguladı.
Erkan Trükten 🇹🇷
@ErkanTrukten
·
13s
Yozgat'ta otobüs şoförü Adem Tatlısu otobüsü kullanırken kalp krizi geçirdi. Otobüs devrildi. 12 yolcu hayatını kaybetti. Şoförün oğlu İsa Tatlısu:
"3 defa BionTech aşısı oldu. Kalp krizini tetiklediği için biz de ondan şüphelendik. Kalple ilgili hiç sıkıntısı yoktu."
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Şimdi bu bak isim isim yazıyorum
@dralpersener
@mehmetceyhan23
@esenol
@serapsimsekyvz
Ve bunlarla aynı fikirleri paylaşıp yayan adamlara soralım.
Kardeşim biz Pubmed, Web of Science,scopus,embase ne kadar veri tabanı varsa baktık ağzınıza sakız ettiğiniz Eris varyantı hakkında bırak klinik bilim çalışmasını temel bilim çalışması bile yok.
E sizdeki bu keramet kendi laboratuvarınızdan ve dahi çalışmalarınızdan da neşvü nema değilse ki sizin bir mok dahi edecek çalışmanız yok.
E siz bu medyada eris dümbeleğini nasıl neyle ve ne amaçla çalıyorsunuz?
Yoksa siz zaten dümbeleksiniz de size vurup vurup ses mi çıkartıyorlar?
Sanayi ve Savunma 🇹🇷
@SanayiSavunmaTR
Türkiye 100 milyar dolarlık yatırımla 3 nükleer santral daha yapma kararı aldı.
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin birinci ünitesinde sona yaklaşılırken, Sinop'ta yapılacak ikinci nükleer santral için Rusya ve Güney Kore ile, Trakya Bölgesi'nde yapılacak üçüncü nükleer santral için ise Çin ile görüşülüyor.
https://i.hizliresim.com/jasnrut.png
Alıntı:
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
Didem Soydan, fotoğrafına "Aç da ülkenin merakı bitsin" yorumunu yapan takipçisine cevap verdi:
Milyarlarca yıldır kadınların cinsel organı değişmedi. Dolayısıyla açıp ayna karşısına geçtiğinizde kendinizinkini görebilirsiniz. Hem merak giderilir hem bir selam verirsiniz. Ülkenin merakı olduğunu da sanmıyorum. Hafıza güçlü bir şey, hiç görmedim diyen bile illa gördü.
Hepimiz aynı yerden çıktık, sevgiler.