Gereksiz merakım şundandı
Diyelim taze borç lazım
Yada eskisini kapama öteleme diyelim
Farklı süpriz plase aday gelse
Ne gibi ders cikattirilabiliri kendimce sorgulamistim Naciz
Genede teşekkür cevabi yazıya
Printable View
Gereksiz merakım şundandı
Diyelim taze borç lazım
Yada eskisini kapama öteleme diyelim
Farklı süpriz plase aday gelse
Ne gibi ders cikattirilabiliri kendimce sorgulamistim Naciz
Genede teşekkür cevabi yazıya
.
Bizdeki anayasayı ABD'ye gönderin bakın neler olur orada ?
ABD anayasasını buraya alın bakın neler olur burada ?
( Baştan sona bir okuyup iki anayasayı kıyaslayabilirseniz görürsünüz.)
8 seçim kaybetmiş adamın genel başkanlığını yiğit iseniz tartışın bakalım. Dayak bile yersiniz.
.
Süreci anca şöyle yorumlarım
Bono yu da Allahtan şükür ki fed basmiyo :-(
son cümlenizden tam olark ne sonuç çıkarmam gerektiğini anlayamadım. ayrıca ilk cümlelerden de :)
ancak TR de muhalefet lideri deflarca gitmesi gerekirdi. o konuda ben kişisel olarak çok netim. başarısızdır ve bu kadar kötü bir iktidarı yenebilecek bir söylem geliştirememiştir. mesela İngiltere başbakanı Cameron geçen sene Brexit te kendi pozisyonunun aksine halk çıkma kararı verince istifa etti. bakın bu adam elinn altında nükleer silah kodları olan, dünyanın en güçlü ülkelerinden birisinin lideriydi. normalde ekonomi ve kötü yönetim nedeniyle seçim kaybettiği için değil, farklı konuda bir refarandumda kendisi gibi halk düşünmediği için istifa etti.
TC de ki sistemi sorgularken ;
birileri FED' i , muhalefeti sorgulatıyor !
https://yelkovalayan.net/2015/10/12/...fetme-rehberi/
Sn. rxpu doğru soru MB'mızın hata yapıp yapmayacağı değil..hatayı yaptık, bitti artık..yurt dışında sıkıntılar başlarsa yapılan hatayı nasıl idare edebileceğiz, sorunumuz bu bence..
15 yılık cari açık, karşılığında bir hayli borçlanan şirketlerimiz, bankalarımız..ve elimizde yeterli olmayan MB rezervleri..123 milyar dolar sıcak para vb., bunlar üst sorunlar..birde alt sorunlarımız var..bu alt sorunlar maalesef güneşli havalarda kendini pek belli etmiyor..:)
Şimdilik taper durumlarından dolayı özellikle Junk Bondlarda ve bir parçada borsalarda çekilmeler var..devam eder mi bilmiyorum ama ileride havalar kapanmasın diye dua etmekten başka çaremiz yok gibi..
Ayrıca Sn. rxpu meslektaşız..iyi akşamlar..
ABD de federal hapishaneler bürosunun internet sitesinde 'yolsuzluk ve rüşvet' suçlamalarıyla tutuklu bulunan İran asıllı İşadamı Reza Zarrab'ın tahliye edildiği belirtiliyor.
https://halkweb.com/abd-kayitlarina-...t-iste-kaniti/