Az öbür tarafta oyna sen...
Printable View
Iki yıl kadar önce finans müdürüyle konuşmuştum.
şirketi döhlere borçlandırıyorsunuz diye söylenmiş
giderlerin çok fazla olduğunu söylemiştim.
Oda enerji giderlerinin çok olduğunu soğuk hava depoları işlewttiklerini bazışlatını kiraladıklarını söylemişti
borç işi ne oldu bilmem ama
elektrik giderlerinden yine çok miktarda gider yazıp
karı törpüleyecektir.
Tabi bence
ak portföy ihracatçı şirketler hisse senedi fonu( fua olarak kısaltılıyor), şubat 2022 itibariyle portföyünde %4.71 oranında konfrut gıda tutmakta olarak gözükmekte, fon henüz 2.ayında , fonun toplam büyüklüğü 36 milyon tl civarında, yatırım fonlarının ilgisinin devam etmesi halinde sn.swing'in belirttiği şekilde, bu yılın ilk altı ayının fiyatlama açısından önemli olabileceği düşüncesindeyim. syg.
not: yatırım tavsiyesi değildir.
Bilgiler için teşekkürler...
Eklemek isterim ;
En büyük müşterileri arasinda bebek mama cıları var ..
Püre veriyor..
Coco cola müşterisi değil rakibi.. cola kendi uretimi için sahada konfrut ile sahada en iyi alıcı ..piyasayı onlar domine ediyor..
Tek sıkıntı 2 yıl önce döhler den aldığı Euro kredisi ..
2 yıl önceki bilanço da 2020/3 aylık da ilişkili tarafdan (döhler) alacağı olmasına ragmen ödediği 13 milyon faize çok sinirlenip şirketi karıştırmış avukat tutma noktasına gelmiştim siz konfrut gıdayı haraca bağlamisiniz diye ..
Çekilen kredi ise işletme sermayesi adı altinda döhler in konfruta verdiği kredi ..yani bana göre alınan faiz örtülü kâr transferi geldi ..
Sonradan bu ilişkili taraf için mali işler sorumlusu tamam Hassa diyetinizi anlıyoruz bu ilişkili taraf ile alacak borç ilişkisi ni duzeltecegiz dediler..ne yaptılar bilmiyorum son durumu
Bindik bakalım trene..
SM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hektaş ın dörttebiri piyasa degerine gelsen bike yeter.
Ytd degildir
SM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.