Sn berkimcans teşekkürler grafikler için
Printable View
Sn berkimcans teşekkürler grafikler için
[QUOTE=hakansahin;4320042]#Sondakika Türkiye'de son 24 saatte Covid-19 nedeniyle 87 kişi hayatını kaybetti; 4.117 vaka teşhis edildi
Toplam vaka sayısı 38.226'ya, can kaybı 812'ye yükseldi[/QUOT
HESAP ORTADA AVRUPA VE ÇİNDEN İYİYİZ ONLARDA HASTALIĞA YAKALANANLARIN (TOPLAM VAKA SAYISI) % 4 VEYA 5 İ ÖLÜYOR BİZ DE % 2 Sİ ÖLÜYOR.
TOPLAM VAKA SAYISI 38.226 BU RAKAMIN % 2 SİNİ HESAPLARSANIZ 765 YAPIYOR .bİLDİRİLEN CAN KAYBI 812 YANİ YÜZDE 2 NİN BİRAZ ALTINDA BİLE.........
BU % 2 GRUBUNA GİREN ÇOK YAŞLILAR , ŞEKER TANSİYON , KALP , KANSER , İMMUNE SİSTEMİ ZAYIF OLANLAR AİDS HİV HASTALARI ÇOK DİKKATLİ OLSUNLAR GERİYE KALAN % 98 Bİ ŞEKİLDE ATLATIYOR BAĞIŞIKLIK KAZANIYOR.
Ek 24674
komşum 65 yaş üstü abisi ölmüş kapıyı çaldı açtım 155 i çeviriyorum diyorr 112 acil çıkıyor dedi.
aldım teli elinden ben aradım cidden acil servis çıktı :he: 112
neyse kendi telefonumdan aradım durumu anlattım çoruma gitmeleri gerekiyor abisi ölmüş ne yapabiliriz diye 15 dk sonra geldiler polisler . ( polisler maskesizdi :he: ) neyse 3 kişiye izin kağıdı yazdılar .
izin almak bu kadar kolay şehir dışı yolculuk için.
burdan ne demek istiyorum.
istanbula ve izmire ankarada olabilir bence kesinlikle sokağa çıkma yasağı gelmeli.
Avrupa da kim bulaştırıyorsa yaşlı bakım evlerinde yaşlılar ölüme terk ediliyor.
bakım evlerinde binlerce ölüm olayı oluyor