Bu ayki getirileri çok düşük. Ama en azından bazı fonlar gibi zarar yazmadı. Lakin böyle giderse fondan çıkışlar başlar. Önümüzdeki ay fon getirisi için önemli.
Printable View
Eurobond un kendisimi mart ayı gibi aldım. %7 gibi bir faizi var. Altı ayda bir ödemeli. İlk ödemeyi de aldım. hem getiri hem de kur farkı getirisi iyi oluyor. Uygun zamanda alınırsa fondan daha iyi. Vade sonuna kadar tutarsanız düştü, çıktı stresi de yaşamazsınız.
Çok benzer evet ancak içeriklerdeki hisse senedi ve ağırlıkları farklı. Riski bir nebze dağıtmak adına hepsinden de alınabilir. Örneğin birinde hisse olarak cisco vardır ve ağırlığı çoktur bu hisse taban yaparsa diğer fonlarda bu hisseden yoksa getirisi daha yüksek olur en azından zararı daha düşük olur. Tam tersi de mümkün tabi yükseliş durumunda .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar AFA,AOY ,TMG ve AFS hakkında ne düşünüyırsunuz.yatırım yapan var mı bunlara.getirileri dolara ve abd borsalarına paralel mi artıyor.
Arkadaşlar AFT ve YAY için NASD**'taki hangi endeksi takip ediyoruz acaba? Daha önce burada paylaşılmıştı ama unuttum maalesef