y.ilişkilerine ulaşabilen var mı? asla açmıyor telefonu
Printable View
y.ilişkilerine ulaşabilen var mı? asla açmıyor telefonu
senin hisse kere Allah bin defa belanı versin. çoğunu 44.30 dan satmıştım iyi ki de. kalanları da sabah 41.20 den satıp kurtuldum. bidaha senin kapına uğramam.yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
KAP: "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile 13.513.030 TL bedelle sözleşmesi imzalanmış ve 14.01.2025 tarihinde tarafımıza iletilmiştir"
Eyvallah Kap kaptır ama üç tane daire hibe alsanız Toki'den daha çok kazanırdınız bu yazılım işleri bu kadar ucuz olmamalı mı sanki :)
üçüncü çeyrek yatırım sunumu hala gelmedi. Son çeyrek bilançoyla en yüksek marja sahip muhtemelen hisselerden biri ardyz ama bilanço gelmeden yatırımcı sunumu yollar ve beklentisini düşürür diye çekiniyorum.
Herkez umutsuz,yorgun bezgin, kızgın, tabii bende öyle, grafiğe bakıp biryerlerden birşeyler çıkarmaya uğraşıyorum ancak nafile olmuyor tutmuyor, bugünde bir grafik paylaşayım düşüncelerimi aktarayım istedim, artık dönüş zamanı diye düşünüyorum bu ay sonuna kadar 46 lirayı göreceğiz diyorum sonrası 43 e düzeltme ve ardından 53 filan gelecek inşallah, tabii siz en iyisini bilirsiniz benimki yanlızca moraller düzelsin diye bir kahve falı BOL KAZANÇLAR https://i.hizliresim.com/ubd48oy.png