Hadi bakalım, inşallahSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hadi bakalım, inşallahSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Sn. Müsterimiz, BIST düzenlemesi uyarinca 16.11.2020 den itibaren Alt Pazar paylarinda alis islemi yapabilmek icin gerekli risk bildirim formunu islem öncesinde online uygulamalarimizdan veya web sitemizden https://www.xxxxx.com.tr/alt-pazar linkinden onaylayabilirsiniz"
alt pazarda islemlerinizi devam ettirebilmek icin herkes risk bildirim formunu onaylamali yoksa islem kisitina maruz kalinabilir. herkes bir baksi herkese bu mesaj gelmis olmali gozardi edilmesin
fade dnsı fade kontrolmatik esen bunlar çöpmü sen bazılarına çöp demiştin...
Yani senin aldığın hisse çöp değil diğerleri çöp...
Sen türkiye de işlem gören hiç bir hisse senedine çöp diyemessin.
çöp demen için en azından örnek fade kadar sermayen olmalı insanlara ekmek veren birisi olmalısın ki bu sözün geçsin.
Ben senin yorumlarını daha önce okudum hiç kıvırma ben öyle bir şey yazmadım diye.
Hiç duydunmu örnek mustafa koç ali koç ali sabancı vb bir çok üst düzey yönetici den türkiye nin her hangi bir şirketine çöp dediklerini.
Ki onlar seni milyon defa satın alacak insanlar onlar demek ki sanayi ve aile terbiyesi almış kişiler. Ve ülkemdeki hiç bir kuruma şirkete çöp demeyen kişiler.ama sen kendini bilmem ne sanıyorsun her halde.
Hayek efendi
sözüm sana hayek bey
Ben eg co lara çöp demiştim bilanco ve faaliyet baktıktan sonra, 2 hafta sonra tahtaları kapandı. Yani çöp yok değil var, fikirdir tabi bana göre size göre si olur ama tahta kapanırsa çöp diyen hakli3 çıkar, net.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben esen icin cok guzel bir sirket ifadesini kullandim yatirim yapilabilir dedim, kontrolmatik ile ilgili konusmadim bile ! papil ve ard konusunda yatirim yapilir dedim.
ama fade ve dnsh konusunda yazdiklarim sayfalarinda ortada ! acilis fiyatlarina ve piyasa degerleri ile yaptiklari is gozonune alindiginda bana gore cop sirket. bu piyasa fiyatlarini haketmiyorlar.
fikrimin arkasindayim.
kaldiki bir yanlisin daha var ben bu hisseleri de aldim. ve para kazandim ! sen ne dedigini, ne konustugunu bilmedigin gibi anlama ve okuma konusunda da problem yasiyorsun.
uzuldum senin adina
daha fazla bu sayfayi mesgul etmemek adina seni engelliyorum ! maalesef engelledigim 2. forumdassin. burda kimse bu polemigi okumak zorunda degil.
hayir burdan bana niye satastigini da anlamis degilim, uslubunda kotu efendi mefendi tarzi konusuyorsun ! tkuru sayfasinda tuccar nickli anlama guclugu ceken biri vardi yazma tarzin onu hatirlatti bana ? neyse
herkesten ozur dilerim sayfayi isgal ettigimiz icin