-
Zindandan çıkmak için çok uzun zamandır iğneyle kazdığımız tünel artık avluya değil, yemyeşil bir düzlüğe veya tepeye çıkacak inşallah sayın Usta...
Çok değerli bilgiler ve grafikler paylaşan herkese ayrıca teşekkürler, hepimiz çok bekledik ve hak ettik.
Tüm gerçek yatırımcılara selamlar, saygılar.
(Yatırım tavsiyesi asla değildir.)
-
Alıntı:
Originally Posted by
Clipper
Zindandan çıkmak için çok uzun zamandır iğneyle kazdığımız tünel artık avluya değil, yemyeşil bir düzlüğe veya tepeye çıkacak inşallah sayın Usta...
Çok değerli bilgiler ve grafikler paylaşan herkese ayrıca teşekkürler, hepimiz çok bekledik ve hak ettik.
Tüm gerçek yatırımcılara selamlar, saygılar.
(Yatırım tavsiyesi asla değildir.)
E-heh-- :)
Hisse 8-9'larda, 1 yila yakin sürünürken demistik degil mi o sözü
Cok sükür. Insallah hep beraber o kirlarda finansal özgürlügü cigerlerimize iyice doldururuz
Keçi, diyorum bazen, eger o kadar inatçi olmasa, riskli, miskli, o sarp kayaliklarin tepesinden dunyayi ayaginin altina alabilir miydi..
Ytd
-
İlk defa kront'tan kazanacağım. Bir kaç kez fena çarptı beni. Umarım bu kez tam tersi olur.
Yeni yıla KRONT ile giriyorum. İyi yıllar herkese.
-
Bugün benim için çok özel bir gündü: Üçbuçuk seneden sonra, ilk defa dolar üzerinden kara geçtim. :)
GTT haberi sonrasi sicramanin ilk gunleri haric.
YTD
-
Herkese mutlu yıllar dilerim. Bol kazançlı ve sağlıklı bir yıl olur inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Sermayesi düşük karlı şirketleri hep sevmişimdir.
-
Siber güvenlik eylem planı resmî gazete
-
eylem planında Türkiye’de ki tüm kurum kuruluşların siber güvenlik konusunda yerli milli kaynaklarla yapılması yazıyor/Türkiye de siber güvenlik yerlilik oranı yüzde 3 olduğunu düşünürsek ne kadar daha yolun başında oldugumuz daha iyi anlaşılır