Ana kağıtlarda eksiler var, güllük gülistanlık başlamadı, ama borsa nötr seviyede, ilginç...
Printable View
Ana kağıtlarda eksiler var, güllük gülistanlık başlamadı, ama borsa nötr seviyede, ilginç...
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turan Oguz
@TyrannosurusRex
�������� "Tilki vaaz vermeye başladığında gözünüz tavuklarda olsun." Alman atasözü.
Trump görünürde Türkiye hakkında yine mükemmel şeyler söyledi.
Geçmişe baktığımızda Trump Türkiye için hep iyi şeyler söyledi ama uygulamada tam tersine hep en kötüsünü yaptı.
2017-2021 arasındaki ilk başkanlık döneminde Türkiye konusunda neler mi yaptı? Okuyup tekrar hatırlayalım:
1)Donald Trump, Türkiye'ye yönelik olumlu yaklaşımına rağmen 4 yıllık görevi sürecinde, ikisi Brunson davası, ikisi S-400 alımı, biri de YPG/PKK’ya yönelik operasyonlar nedeniyle "Türkiye’ye 5 kez yaptırım uygulamış ABD Başkanı" olarak tarihe geçti.
https://aa.com.tr/tr/dunya/trump-don...-vurdu/2114839
2)Trump’ın 2017-2021 arası başkanlık yılları Türk-Amerikan ilişkileri açısından çalkantılı bir dönemdi. 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle zaten gergin olan ilişkiler, Trump yıllarında tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşadı.
https://bbc.com/turkce/articles/cvg0eegk180o
güzel bir analiz olay bu bir kişi çıksın bana şunu anlatsın madem Trump ın anlattığı gibiyse suriyede durum İsrail şuanda nasıl yukarıya doğru koridor açıp sınırlarını genişletiyor.Burada olan şeyler belli bizdende ödün verilmiş ben bu işin iç siyaset olarak kullanımını bize yazılan tarafı zaten hemen resimler vs verildi , ABD senelerce petrol çekti , İsrail yeni sınır çiziyor , yoksul suriye halkına yeni suriye kuracaksınız diye hayal eşliğinde yapılandırma sağlanmaya çalışılıyor , bakıyorsun haberlere Alevilerin sunnilere yaptığını şimdi devran dönünce sunniler alevilere yapıyor.Kolay bir süreç yok suriyede bizdeki yandaş tv lerde anlatıldığı gibi bir sürü etnik köken var.Diğer bir konu bana göre dün akşamkş konuşmada Trump bilinçli suriyedeki esata karşı yapılan oerasyonu Türkiye mahal ediyor bilinçli bunuda bizim Rusya ile olan beraberliğimizden dolayı atılan salvo bunun dönüşü putinden nasıl olur bakıcaz.
Çünkü suriye olayı farklı bir boyutu katar doğalgaz boru hattı içinde önemli farklı olaylar mevcut zaman geçtikçe daha çok irdelenecekdir.
geçenlerde japonyayı anlatan video izledim.. şaştım kaldım.
adamlar ayrı bir dünya değil ayrı bir gezegende yaşıyorlar. ülke tamamen anime diyarı. tv ye bakıyon birtane haber kanalı bulmak imkansız. siyasetten uzak. tüm kanallar yarışma tuhaf eğlence vs. caddelere konserlere bakıyorsun herşey sanal karakterlerden oluşma bol ışıldaklı bol cafcaflı. giyimlere bakıyorsun yine anime.
acayip bir kültür... nerdeyse her sokak başında insanlar kendi gösterilerini sunuyor. :)) eğlenmeyi aşırı seven insanlar.
acayip bir uzay diyarı.
dikta rejimlerin tvlerine bakın haber kanalından başka kanal bulamazsın. niye. ee çinki dayı vatanadaşa hayalden başka birşey satamazsın.
:drunk::drunk:
zavallı insanoğlu
inek tüccarını dinleyip long açtık..
terisni yaptı pala..
yavaş verbee heyvan bee...
:drunk:
Gaza gelen akavellere fena sapladı yine:)