Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Kara kaplı defteri açayım yılsonu geliyor hesapları toplamak lazim.. Bugün çıkışta hesapları kapatalim :yes: Sn. Medwig benim hesabı yöneticiden tahsil edin :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Sn. Medwig benim hesabı yöneticiden tahsil edin :kahkah: Valla onunda hesap bayagi kabarmış kabul ederse ben hemen eklerim olmadı kiradan duserim :oleyo: Reha Kaya ve Sayın yöneticimin hesabi toplasam 3 ay kira ödemem :yahoo:
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Sn. Medwig benim hesabı yöneticiden tahsil edin :kahkah: Ben kel miyim, benim hesabımı da Yöneticimiz ödesin.:kahkah: Afiyet olsun Sofra.:)
Hesapları kapatalım deyince Sofrada bir hareketlenme oldu. (Tüh ya, pencerelerde korkuluk varmış. :vk: )
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Hesapları kapatalım deyince Sofrada bir hareketlenme oldu. (Tüh ya, pencerelerde korkuluk varmış. :vk: ) Sadece korkuluk olsa :kahkah: :kahkah:
Yok artık, yüksek gerim hattı mı.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Ben kel miyim, benim hesabımı da Yöneticimiz ödesin.:kahkah: Afiyet olsun Sofra.:) Efendim biz kelmiyiz :kahkah: Vurun zalım yöneticiye gitsin :he:
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Yok artık, yüksek gerim hattı mı.:kahkah: Kabloları gormediniz mi ? :kahkah: Yilbasina özel guvenlik için :oleyo: Hesabi kapatanlara hicbir zararı yok :kahkah: