Uşak seramik baya bekletmişti ama ne kadar süre geçmişti hatırlamıyorum
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Uşak seramik baya bekletmişti ama ne kadar süre geçmişti hatırlamıyorum
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıldız pazar için o şart gerekli ana pazar için 60 milyon yeterli.
Evet diğer tüm şartları sağlıyor
Payları Ana Pazar'da işlem görecek şirketlerin;
Piyasa değerinin 60.000.000 TL'den büyük olması,
Fiili dolaşımdaki payların piyasa değerinin 30.000.000 TL'den büyük olması,
Fiili dolaşım oranının%10'dan büyük olması,
Yerli bireysel yatırımcı sayısının 500'den büyük olması,
İlgili şirketin paylarında imtiyaz bulunması halinde fiili dolaşım oranının %90' dan küçük olması,
Likidite oranının 7,5'ten küçük olması gerekmektedir.
Ayrıca Alt Pazar'da yer alan paylardan FDPD'si (Fiili Dolaşımdaki Payların Piyasa Değeri) 30 milyon TL'den büyük ve Ek Kriter - Temettü Getirisi %10'dan büyük olanlar diğer kriterlere bakılmaksızın Ana Pazar'da işlem görecektir.
Teşekkürler zor dostum. Ben geçmiş zamanda böyle uzun bir süre sonra onay alan şirket olduğunu hatırlıyorum ama inan sen yazmasan bulamazdim. Yuzlerce kap haberini gözden gecirmem gerekirdi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selamlar ortaklar. 11 tl nin altına sarkınca ortak olduk artık :-) şimdi bedelli kabul edildi diyelim. bu yıl karlar bilindiği uzere 6m 7m 17.7m şeklinde geldi ve son ceyrek daha iyi gibi.sermayenin de artmasıyla 2021 ilk 2 ceyrek bilançolari geldiğinde(6 ve 7 silindiginde) sizce toplam kaç milyon kâra ulaşılır? [ben 90m dusunuyorum(0.9tl hbk)bedelli sonrası fiyat 4.5tl olacak şu anda bu durumda fk 5 lere inecek dusuncesindeyim fiyat burada kalirsa] sizin yorumlarınız çok değerli.
Hocsm hedefim 100 m 2021, borsa aksilik etmezse. Ama benin için daha önemlisi her çeyrek karını yüzde 10 artırması.
2020 4.q 19 5
2021 1q 21 5
20212.q 23 5
2021 3.q 26 yani totalde yıllıklandırılmış 90 5 ve bedelli ile 100 ü devirmesi. Bakalım nasip. Hbk 1 tl bölünme sonrası hedefim.