Bu ne tarz bir saçmalık anlamadım... Fırsattan istifade ne varsa sattılar ittifakta. Asıl iş Adesedeymiş demek.
Ek 16129
Printable View
Bu ne tarz bir saçmalık anlamadım... Fırsattan istifade ne varsa sattılar ittifakta. Asıl iş Adesedeymiş demek.
Ek 16129
Sol gösterip sağ vurmaya devam diğer hisseleri boşalttım adese ye yerleştirdim
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeteri kadar topluyabilir sanırım pasta varmı arkadaşlar amacı ky yıl dökmek mi cikiyorlarmi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.borsagundem.com/haber/spk...aklari/1044623
yukarıdaki haberi hatırlayanız çıktı mı?
ittifak yöneticisi ve ortağı Murat Kıvrak ile Kardeşi SPK dan ceza yemişti. CEMAS hissesinde oynadıkları için. CEMAS 1 ayda 3 kat arttı. 4 yıldır da bu ikilinin ittifak hissesi aldığı haberi gelmedi. 2 seneryom var:
1. muhtemelen, kıvraklar başkaları aracılığı ile veya yüzde anlaşmalı olarak başkalarına aldırtarak 4 yıldır yeteri kadar ittifak topladılar. ve CEMAS daki hisselerini önümüzdeki günlerde boşaltıp paraya çevirecekler. sonra önümüzdeki günlerde bu parayla ittifak hisseleri alacaklar ve KAP aracılığıyla bilgi verecekler. daha sonra da 2 yıl içinde uygun zamanı bulduklarında önce temettü ve bedelsiz haberleriyle hisseyi artıracaklar. ve daha sonra da uygun haberlerle ellerindeki malı boşaltacaklar.
2. SENARYO: CEMAS tan çıktıktan sonra, başkalarının adları ile yüklü miktarda ittifak aldılar ve önümüzdeki süreçte %200 temettü kararı aldırıp 1 hisse başına 2 TL temettü ödemesi yaptıracaklar. ve sonra bu temettüyle yeniden hisse alıp zermeram'ın bitmesini bekleyecekler.
Murat kıvraksız bu hissede yaprak kıprdamaz. çünkü yönetim onun elinde. isterse Seha'nın ve ADESE'nin elindeki ittifak hisselerini sattırıp hisseyi yine baskılayabilir. o yüzden onun haricinde büyüklerden hiç kimse ittifak hissesi almaz. o kadar enayi değiller.