Bunlar ygyo dakilerin umut ve feryatları sonucmu 0.28 hisse
Printable View
Bunlar ygyo dakilerin umut ve feryatları sonucmu 0.28 hisse
Yarın sabah tecavüze devam bu galip en büyük jigolo inanın adamı parasıyla beceriyo
Sizin amacınızı ben çözdüm,ama bu sitede siz tek değilsinizi amacınız açık ve net.bayağı destekçiniz de var organize yani.çalışmak lazım tabi siz de haklısınız para kolay kazanılmıyor.belli süre boy göstermek gerekiyor sonra ortadan kaybolmak normal olacak.Kolay gelsin size
Bence elimde bu kadar lot var iken bu hayal sizin bu hissede ya lotunuz yok yada öyle bir fiyattan aldınız ki söyleyecek haliniz alışmış da olabiliriz kaybetmeye kazanma durumunuz da yok biliyorsunuz
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ygyo dan kötü bir darbe yemişsin anlaşılan. Gerçekten üzüldüm. İnşallah onun acısını buradan çıkarırsın ve çıkarırız. Ben de 0,96 TL. maliyetli 40.000 adet hisseyle beklemekteyim. Benim de başka hisselerde çok zararlarım oldu. Zararlarımın bir kısmını , belki bu hissede çıkarırım diye umutla beklemekteyim.
Benim , pazarlamacı olduğuma inanmışınız. Ne desem boş. Sıradan bir küçük yatırımcı olduğuma inanmanız için ne yapmam gerekiyor. Pazarlamacı olmadığımı göstermek için , hisseyi kötülemem mi gerekiyor. Eğer bu gerekiyorsa, ben bunu yapamam . Çünkü bu kendi kendimle çelişmek olur.Madem ki hissedeyim , tabiidir ki hissenin yükseleceğine inanmalıyım. Yoksa hissede işim ne . Satar , çıkarım.
maşallah nazar degmesin biz hissede olanların ne kadar çok dostu varmış.hepside negatif enerji yayan okumuş yüksek mevkindeki .okumuş çocuklar. hisse tahmininde hissenin hiç yukarı değil aşagı kademelerde olmasını arzu ediyorlar herkese böyle dostlar
nasip olmaz ne güzel .................
Yarın için iyi düşünelim iyi olsun,94 altı olmasın yeter diyelim milletin morali zaten diplerde yarın yeşili görsek daha iyi olur