Benden yana helal olsun hgarip hissede çok emeğin var. Hakkını helal et. Çok yardımın oldu. Arkadaşlar sizlerde helal edin. Umarım aradığınızi istediğiniz gibi bulursunuz. Herkes için hayırlı olsun.
Printable View
Hayırlı olsun kardeş biz 3-5 kişi bekleycez anlaşılan ama bunda spek falan yok gibi patron isterse heryere gider bakarsın serdümenci bile haklı çıkar ama bekleyecez.. Ytd
Beklenti bitti 1 seneden yakın vadede hiç bir beklentisi yok ...atar bi limana 1 sene yatar..liman buralar olsa da razıyım
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Sn. Goriotbaba, hareketler konusunda yorumunuzu alabilir miyim. Bu hissede de uzun vadeli pozisyonu koruyor musunuz acaba. İyi akşamlar.
Sayın bagbozumu, yukarıda yazdığım gibi egeen,vesbe, işc,sahol, uzun yıllardır portföyümde. Pkent, merit sumaş 1 yıldır portföyümde. Pkent ve merit 1 e 1 yapsada finansalları ve turizmin parlak bir geleceği olduğundan uzun vadeye attım. Maliyetim çok düşük sıkıntı olmuyor. Ayrıca geçen hafta aldığım klimasan ı 17.55 verdim. Kısa vadeli bazen vur kaç oluyor. Diğer hisselerim çok uzun vadeli. Pkent merit ve sumaşta çok uzun vadeye girdi.Sağlam bilançosu olan şirketleri takip ediyorum. Ana portföyümde %60 hisse var. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.iyi akşamlar.