öncelikle belirteyim, elimde cusan yok;
ama pazartesi nasıl bi yol izleyecek merak ettim....
Printable View
öncelikle belirteyim, elimde cusan yok;
ama pazartesi nasıl bi yol izleyecek merak ettim....
bunu biliyorlardır..
o bilgi ile 3'e getirdiler..
şimdi kar artmış diye gelecek ky malı yıkmak isteyeceklerdir..tabi geri almak şartı ile..
o sebeple yarın yukarı açıp gelene vermek isteyeceklerdir..
alıcı gelmezse bulana kadar yukarı yapacaklardır.
bu bir senaryodur..
tabi bence..
Beklenti bittiii..:):):):)
2,70 altına sarkarsa 2,50 ye kadar hiç durmaz.
2,70 üzeri iyidir, 3,50 lere kadar potansiyel taşır.
Şahsi kanaatim, hisselerin çoğu patronda, bu hisseleri elden çıkarabilmesi için yeni bir vizyon geliştirip daha yüksek hedefer koyup uygulamalı, mesela 3,50 yi soluksuz geçirip hedefi 10 lara dikerse elindeki malın tamamını minimum 6 tl ortalama ile piyasaya sürer.
Aksi durumda kağıt 3.50 geçmediği sürece geleceği yer 2,00 altı olacaktır, burada da baya sürünür
Cuma kapanış midemi bulandırmıştı. Karakter sizler sanki zarar gelmiş gibi aşağı yaptılar. Borsa bu şekilde gelişimi. Neden amerika borsası gibi olamıyoruz. Tabiki ŞEREFSİZLER yüzünden. Kar gelmiş biraz memnuniyet yaratması gerekirken baş aşağı. Halk bu ********lere nasıl güvenip borsaya yatırım yapsın. Biz yaptık ne oldu milliyetçi olalimkendi ülkemize yatırım yapalım dedik sonu hüsran. Bir sürü batık şirkette varız masallah
Bugün ki hareketle ben ve benim gibi olumlu bekleyen herkesi ters yaptılar. Bugün yukarıdan açıp aşağı yaparlar diye düşünürken adamlar ters yaptılar.
Yatırım tavsiyesi değildir