VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama
Alıntı:
Originally Posted by
muzo
şirket süper kar ediyor koyduğu sermaye kaç para ettiği kar kaç para.. şirketi kötüleyen yok ki şirket bence de süper..
sen almanya da amerika da borsa ya yatırım yapmıyorsun ki. isterse şirket 300 milyon kar etsin.
sana ne etkisi olacak ?
5.500 den 1.800 geldi al sana şirket kar sonucu... şirket kar eder sen kaybedersin senden aldığı paralar ile iyice kar eder
5.5 çıkmış olması sorun zaten. Öyle bakmayacaksın. Şirketin pd/dd si 1 şu an. Burası en sağlam destektir. Bundan sonrası 12 aylık kar ve arkasından gelecek bedelsize bakar. Piyasada hisse sayısı az olduğundan sert hareketler olabilir. Ana sağlam bir alıcı tüm dengeleri değiştirir. O yüzden potansiyeli olan bir kağıt borsada her zaman iyidir. Ama uygun yerden girmiş olmak gerekir. Tek sorunumuz da bu. Ben 2.3 larsan girdim. 1.83 den çıktım. 1.74 den tekrar girdim. Günlük trade ediyorum. Günlük işlemin abartmıyorum % 5-10 arasını ben yapabiliyorum bu kapığıdın. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Spek’ün çok gözüne battığımdan da eminim. Zararına sat-al da yaptığım oluyor. Trade amaçlı uygun. Sağlam da bir hisse bence bu fiyatlardan.
Spek okdukça tehlikeli. A1 şu an büyük zararda. Merill hep zarar ediyor. Bıktırdı hatta merill’i. İş vakıf oyak tahtayı yapıyor. Uzun süredir takipteyim. Buralardan Galip gelirse hiç şaşırmam. Hepsini döker burakır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi