Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yarın hisse yoğun alıyormuyuz şimdi. Hatta direk hisse alinir bence.ytd
Alıntı: Originally Posted by Webster Myfinans ustad Spor ayakkabi baktim bugun 650 dediler Sizce alinir mi? NB 990 serisi ise 1000 TL verilir alınır :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Hatta direk hisse alinir bence.ytd O işe hiç girmedim. Günlük her dakika takip edemem borsayı, beceremez batarım. BİST düşüşü nerde duracak onu kestirmeye çalışıyorum.Düşüş için ciddi bir sebep yok ama tutunamıyor bir türlü.
Alıntı: Originally Posted by admustafa NB 990 serisi ise 1000 TL verilir alınır :) Hedefe 15 sayfa kaldı Ha gayret.:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa NB 990 serisi ise 1000 TL verilir alınır :) Ben uyumuştum iyi geceler :) 14 kaldı onu da siz halledersiniz :)
Alıntı: Originally Posted by aydinc cascade şerbatçiotu :kmk: Aroma Profili: Limonsu turunçgil ana aromasına ek çam reçinesi, vanilya ve baharat aromaları Masrafa gerek yok, Doğanay limonatada ayni işi görür!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydin duydunmu aydiiiiin Emmiye bulasma Ayni kisi oldugumuz icin benden de uzak dur evet aynı kişisiniz :kmk: fakat bu konuyu devam ettirmenin anlamı yok.. bir üyelik daha alın bana ne
Yahu bu iş bitmemişmiydi. Gene yaptırım tasarısını oylamaya başlamışlar. İşin kötüsü 2/3 çoğunlukla çıkarsa Trump'ın veto yetkiside yokmuş. https://www.amerikaninsesi.com/a/tem...r/5143904.html