Originally Posted by
kartalgaga
Mevcut otoriteyi masumlaştırmayalım güzel arkadaşım ,onun hertürlü pisliğini örten garibanın hakkını ona yediren yemesine müsade eden muhalefet partilerinin araştırılın diye verdiği önergeyi yok sayan hırızlıklarına kul hakkı yemesine göz yuman 15 temmuz akşamı sokaklara dökülüp ülkesine sahip çıkan vatandaşını sırf mücahit ören onları medyasında gazetelerinde televizyon kanallarında desteklesin diye koruyup kollayıp mağdur etmedimi sırtlarını dönmedilermi hala dahada destekliyorlar al gülüm ver gülüm yapıyorlar peki mücait ören 15 temmuz ve sonrasında neredeydi sokaklarda gördünüzde benmi göremedim hain bacaksızı yani sözün özü böyle bir çelişki adaletsizlik olamaz..Bu adam tamamen kendi çıkarlarını menfaatinin peşinde koşan Fötö dedikleri hainlerden daha tehlikelidir ki bunu ben söylemiyorum geçmiş hükümetler döneminde Türk silahlı kuvvetlerimize hizmet eden kıymetli değerli saygın Generallerimiz tehlikeye işaret ederek uyarı mahiyetinde söylemiştir.. İhlas gazete bedelsiz hisse senedi verdi ama bu gün tavan tavan gidiyor ama ihlas holding borsa şirketlerinin en düşük fiyatlı hissesi olarak yerinde saydırılmaktadır ki bu bir usülsüzlüktür,dolandırıcılıktır,hırsızlıktır ama gel görki kimseler gel buraya arkadaş demiyor diyemiyor neden acaba kimdir bu adam güzel Ülkemin kıymetli dürüst insanından dahamı önemli birisidir yani Fetö'den sonra bununda arkasında kalleş amerikal conilermi var..Devlet başa kuzgun leşe diyorum,ya mücahit alınacak tüm mal varlığına el konulacak yada mücahit birilerini alacak tahtından indirecek benden söylemesi..Ben hiç bir siyastçinin ve vatan hainlerinin yanında tarafında değilim hiç olmadım (gittim doğru olduğuna inandığım yere oy verdim ama yanılmışım) çünkü ben vatandaşım,halkım milletim, dolaysıylada Devletim..Sağlıcakla kalın,Ülke menfaatleri kendi menfaatlerinden çok daha önemli olan sadık,yürekli, dürüst,vatansever kardeşlerim..Bizimde haklarımız haram olsun haketmeyenlere ve mücahit ören hazretlerine..