Eğer Kamuda ki öğretmen hafta sonunu feda ederse eşinizden fazla alır 100 civarında öğretmenim vaar 60 70 tanesi 8000 i geçiyor
Printable View
niye bu abuk sabuk çizgilerleuğraşıyorum.
altta macd var
kaç kere al verip,uyumsuzluk vermiş ve yanıltmış.sıfırın altında ,sonra bir yerden çıkış yapmış.
dow
h4
https://i.hizliresim.com/Od2l7K.png
Abi geçim derdi her sektörde var. Özelde de var, devlette de var. Eğer tartıştığımız konu buysa hepimizin sıkıntıları mevcut. Stresi var. Ben diyorum ki, memur ekonominin can damarı. Alım gücü düşürülürse, özel sektörde çalışanlarında alım gücü düşer. Yükselirse hepimizin yükselir.
Ben de 30 yıllık memurum. 20 yıla yakındır piyasadayım. Borsayla tanıştığım güne lanet ediyorum.
Akşam Jandarma dikimevi görüntüleri vardı. Öyle bir işte benim çalışmam mümkün değil oraya amir de olamam.
Özel sektörde görünürde lay lay lom çalışma ortamı var, ama hedefler çok sıkı takip ediliyor ve verimsizsen veya sana ihtiyaç yok ise bir ortam bulunduğunda kapının önüne konuluyorsun. Durumun farkında isen ortada müdür varken de yokken de işini düzgün yapıyorsun.
Kamu asker disiplini ile çalışacak ise maaşının çok olmasında sakınca yok, ama malesef öyle olmuyor, olamıyor.