Garanti yapı kredi demekki bankalarda 2 den sonra geçiyor
Ohoo oynak beyim sen de..
Hatunlara para yedirecek olsak o taraflara gitmeye ne gerek var? İstanbul'da yiyicilerin kraliçeleri var.
Üniversiteyi oralarda okuyup 10 yıl boşuna mı zaman geçirdik? Dilini inciğini cıncığını öğrendik?
Benim her sovyet ülkesinde en az bir şehirde gittiğimde görüştüğüm hatun vardır. Görüşmeyi kesmişsem yada yoksa gitmeden 1-2 hafta önceden ön çalışma yaparım internetten. Çok iyi Rusça bilen bir yabancı oralarda her zaman ilgi çekmiştir yerli kadınlar tarafından. O yüzden gittiğimde 1-2 hatun ile buluşmam garantidir. Tabi ki gecenin yemeğidir içkisidir ben davet ettiğim için ben karşılarım. Ama karşılığını da yatakta alırım :)
iki gündür borsada zopa yediğimizden bizi alttan alamaz hale getirdiler.
türkiyenin en gıcık 2 bankası.
yapı krediden hesap açmıştım 7 yıl önce. bir sürü abur cubur ayıklama gerekti. baktım. benden habersiz kuruş kuruş para çalıyorlar. adamlara eposta gönder diyorum. adam posta gönderisi yapıyor. göndermiyorda. ama hesaptan kesiyor. bende hesabı kapattım. zaten 2. ayda farketmiştim. world kart için hesap açmıştım aslında. tabi kart gelmedi.
bir kaç aydır kredi kartı ile çok alışveriş yapmıştım. telefondan yapı kredi. size world kart verelim demezmi. dedim yıllık ücreti var mı. var dedi. kalsın dedim. 1 yıl ödemesiz dedi. tekrar kalsın dedim. şimdi aidatsız olarak verdiler.
başka söze gerek yok.
focabeyi ortagim ne yaptin dur hanim okuyor buralari dun kolonya ne sifre mi ne konusuyorsunuz siz orada diyordu , kendine mudure hanimefendiyi ornek aliyor , vallaha sokmayacak beni buraya bir daha :kahkah: :kahkah:
Fuatim senin o prof iki ayda ikiye katlamis
Dort yapmasi zor gibi
sorma üstad işimiz zor, baksana dedektifliklere başladı, işin kötüsü x tavana kurtuluyor sözünü de çakozladı, bana kurtulacak tavanı söyleme bugun satarsam şu kadar kardayim zarardayim de diyor.
olabilir üstad, peki froto'ya ne diyorsunuz? kaç ayda kaça katladıi, yürütürlerse yürür bence. o degil de kadifemi sattigim gunden beri yuzum gulmedi ellerim girilaydi :hah: