kısa peryot umudu 137.700 gecmelı yoksa nanay
Printable View
kısa peryot umudu 137.700 gecmelı yoksa nanay
Tertemiz çaktı göstere göstere. Dinlendire dinlendire dövdü efendi gibi satın çıkın diyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güne 3 long ile başlamıştım, 8 oldu.
Yeni longlar ekim vadeden. Yukarı hareket olursa Ağustosları bırakırım, yoksa Ekim vadede longa devam edeceğim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d727cf3758.jpg
Aynen ben de buradan mal satmam büyük resimde biraz daha verirse biraz spot mal almak için uygun olabilir bazı hisseler.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatta dayanamadım begendiklerimden az az seyettim hayırlısı olsun
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Etik olarak doğru olmadığını kabul ederim....
Diğer şirketleri bilemem, o sırada gözüne kestirdiklerini de tam mafya vari şekilde üzerine mutlaka konmuşlardır onları savunmuyorum..O zamanlar zaten beğenmedikleri, sevmedikleri bir çok kişinin görevine bile bu bahaneyle son verdiler...
Ama kimse bana Koza'nın sahiplerini savunur gibi yapmasın içlerinde en fazla hakedenlerden biridir, keşke yurt dışına kçmadan tutuklamayı becerebilselerdi...Kimbilir kaç lira vererek kaçmayı başardı..
Her iki tarafında ne olduğu çok iyi biliniyor...
140.400 yukarı gecemezse .....ay sonu 132 gıbı rakam cıkar benım makınede...buda 135 lerın kırılması demek.......ıyı dusunmek lazım.140 ustu her acıdan önemli