Kapanışa doğru kapandıktan sonra kap haberlerinde ges hes vs en az 30 tane geldi yine çed süreci başvurusu..
Printable View
Kapanışa doğru kapandıktan sonra kap haberlerinde ges hes vs en az 30 tane geldi yine çed süreci başvurusu..
algı yaratıyo ****** o kadar ihaleyi nereye koyacak bakalım çöp bedelsizler 4000 leri aştı cayır cayır iş alan firmalar çöp muamelesi yapıyolar akılları sıra satmıyorum ...:)smartg bile bu habere eksi kapattılar...
Evet,buradayim. Kale arkası da olsa hala buralardayım😇
Ben çok düşük maliyetle almasam da yine de güzel kazançlar elde ettim Gesan'da.
Bu güzel kağıdın malesef büyüsü bozuldu. Onunla birlikten yine kmpur,hktm,smartg,yeotk, kontr v.s hepsi de çok "kıyıcı" bir düzeltme içindeler ne yazık ki
Ha ben arada bir alıp satıyorum hala Gesan'ı ama başlangıçtaki inancım ve güvenim ne yazik ki yok. O yüzden ne olursa olsun elimde tutacağım diye verdiğim kararlardan da caydım.
Tekrar tekrar hatırlatmamak lazim ki çoğunuz haklı olarak "Tamam sizi anlıyoruz ama olumsuz vaziyetleri vurgulamayın artık ve güveniniz yoksa hisseden çıkın bizce" dediniz. Çünkü zaten sizlerin de morali bozuktu ve inancınızı zedeleyen fikirlere tahammülünüz düşmüştü.(Muhtemelen ben de sizin yerinizde olsam benzer şeyleri hiasederdim)
Tamam hatırlatmayayım diyorum ama onca şeye hadi eyvallah dedim ama şu son KAP süreçlerinde artık yıldım!
Yine de bi gözüm hep Gesan'da. Şirketin ve ozellikle sektörün potansiyeline çok inanıyorum ama malesef patronlarına HİÇBİR ŞEKİLDE güvenmiyorum. Onların şirketi halka arz edince ve hisseler inanilmaz primlendiğinde ellerindeki lotları değerlendirmek istedikleri zamanlar dışında biz ky'yi ZERRE kadar umursamadıklarını acı acı öğrenmiş oldum.
Ama hep buralara uğruyor,takip ediyor ve hissenin gündeminden uzaklaşmamaya çalisiyorum.
Ayrıca Kwon'a da hatırlatmak isterim ki "Alfas"ta zararımı çıkarır çıkmaz yani daha ikinci gün tüydüm. Çünkü bu kadar stabiliteden uzak hisselere karşı direnç geliştiremedim daha. (Kendisi de sağ olsun bu öngörümü boşa çıkarmadı)
Gesan'in tahtası yavaş yavaş stabilize oluyor gibi geliyor bana. Hah şimdi oldu diye düşündüğüm zaman( patron faktörü hep aklımın bir köşesinde olmak kaydıyla) hisseye mutlaka döneceğim.
Biz daha önce de böylesi bir silkeleme dönemi geçirmiştik ama dökülmemiştik diyenlerin de Allah sabırlarını mükafatlandırır insallah.
Gesan millete kap ile ele vermeyi de öğretti. Smrtg seans içi güzel haber ile +5ten -4 :))))
Kontr gesan yeotk miatk hktm kmpur smartg bunları bence aynı ekip götürdü. Gesan 60 lirada can çekişirken sanki potansiyeli düşük müydü yine devasa kaplar atmıyor muydu? Borsa böyle 60 lirayken sene 150 lira olsun diye dua edersin. Sene sonu gelir bu hisse nasıl 230 liraya düştü diye veryansın edersin.. Şu anda da kamu-yarı kamu hisseleri götüren de yine bir ekip bence..
Veya şöyle söyleyim tamam bu hisselerin çok iyi yatırımları var çok iyi ihaleler alıyor borsa geleceği fiyatlıyor ve olağanüstü bir ralliye girdiler. Bunlar yatırım yapıyor gelecek ciroları fiyatlıyor da froto, şişe, tüpraş yatırım yapmıyor mu? Bu grup (buna sasa ve hektaş da dahil) 1 ayda %500 giderken froto geri gidiyordu.. Yani bence fiyatlamalar adil değildi zaten.. O yüzden geri çekilmeler dinlenmeler muhakkak olmalı. Devamlı fişek gibi gidemezsin..