Printable View
Alıntı: Originally Posted by hamdido Sofranın ilk gerçek dedesini kutlarım.:bravo: Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Atlamışım... Ben de,ben de Darısı başınıza.. Sofra,afiyet olsun. Alıntı: Originally Posted by guneysu Enver bey Tebrikler, misafir yolcu, köşe masadayım.... Sağolun... Henüz bu dünya ile tanışmadı, eli kulağında.:)
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Sağolun... Henüz bu dünya ile tanışmadı, eli kulağında.:) Hayırdır, neyi kaçırdım ben.. Sn 1967enver, dede mi oluyorsunuz.. Allah hayırlı uğurlu torun versin.. Bahtı açık, ömrü uzun, hayatı şen olsun.. :)
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Sağolun... Henüz bu dünya ile tanışmadı, eli kulağında.:) Kulağını da öperiz, inşaallah! :yahoo:
Hadin eyi geceler.. kaçtım. Topik sakinken referandum topiğine kocaman bir HAYIR yazıp kaçayım... :oleyo: Sabah ilk gelen okusun.. :he:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Hayırdır, neyi kaçırdım ben.. Sn 1967enver, dede mi oluyorsunuz.. Allah hayırlı uğurlu torun versin.. Bahtı açık, ömrü uzun, hayatı şen olsun.. :) Amin! Bunnarın alayı moruk, efendim! Çoğunun bir ayağı çukurda, debeleniyorlar!
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Hayırdır, neyi kaçırdım ben.. Sn 1967enver, dede mi oluyorsunuz.. Allah hayırlı uğurlu torun versin.. Bahtı açık, ömrü uzun, hayatı şen olsun.. :) Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kulağını da öperiz, inşaallah! :yahoo: Evet Sn.Delikan, bu ay sonuna doğru dede oluyorum.:halay: Amin, hepimize inşallah.:) Sn.Gaya, O da ellerinizden öper inşallah.:)
Ziyaretçi bile kalmamış.:drunk:
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Evet Sn.Delikan, bu ay sonuna doğru dede oluyorum.:halay: Maşallah.. :) Sağlıklı ve sağlıkla gelsin.