Sonucu görmek mümkün olurmu çimentolar 6. Ayın sonunda güldürürmü
Printable View
Sonucu görmek mümkün olurmu çimentolar 6. Ayın sonunda güldürürmü
Tahta nadasa geçti bekle gör..[emoji4]
eskiden bir söz vardı: adilik diz boyu diye bununki gırtlagını geçmiş inşalla bu tahtanın sahibide gırtlagına kadar geldigine göre bogulması dilegiyle..insanoglu bir kaşık suda boguldugu misali..
adamda ne yapsın arkadaş tahtayı öyle bir sömurdüki satış bile yazan yok tavana kadar 26 bin lot var ne yani şimdi tavana cizse ne olacak adamlar satmamacasına mal alıyorlar ama onuda öyle bir beleş fiyata istiyorki...............
ortak birkaç defa deneme yaptım fakat İ.T hemen müdahale edip engel oluyor..yani hissenin yükselmesinden ziyade hisseyi herşekilde toplamayı düşünüyor..herhalde %80 sahip olduktan sonra işin içine ceo nadda girecek yoksa bu adamı niye getirdi bu adamın her görev yaptıgı yer veya çimento satıldı ..?
Ciddi bir dilekçe ile şikayet etmediğiniz hergün kaybınız.Ben bunu bilir bunu söylerim.Güzellikle yola geleceğini sanmak sayısal lotunun çıkmasını beklemek gibi birşey.Yanlış anlaşılmasın ben hep kazandım kazanıyorum burada.Ama portföyde oranı çerezi geçmez.Ana pozisyonum olsa benimde işim çok zor olurdu.Uzun vadeli yatırımcıların ivedilikle şikayet etmesi lazım.
Görünürde olan diğer ortaklardan da el altından hisseleri aldığı ile ilgili ciddi şüphelerim var.Ya bu ortakların hepsi mi akıl tutulması yaşıyor.Adam 3 kuruşa çökmeye kalkışıyor ellerindekilere gıkları çıkmıyor.Hep böyle durumlar kendisinin el attığı hisselerde oluyor.Bu kadarının artık raslantı olduğunu varsaymak polyannacılık olur.AGYO da da bulaşanların ruhunu aldı çekti aşağıya dökülsünler diye bekliyor.
Vedat Akgiray zamanı yapılan işlerin altına imza atanların harbiden yatacak yeri yok.Nedenini açıklayayım.
Şimdi AGYO halka açık olabilmesi için % 25lik kısmının başkasında olması lazım.Eğer bu açıklık % 10 u geçiyorsa ben bu işleri bilmiyorum diye bırakacağım.Biz bunu başka hissede şikayet ettik.SPk dan Cevap geldi ilk şirketin halka açıklığını dikkate alıyorlarmış.AGYO sonradan gyo oldu falan ya.Adam düpe düz AGYO da kendine özel mütehhatlik yapıyor farkı gyo olmasa % 25 vergi verecek ama şimdi vermiyor.Hayır bir de başka işlere imza atmasa ali cengiz peşinde olmasa önemli değilde.Dışarıdaki 3-5 lotu da sıkıp yağ çıkarmanın derdinde.