Hangi hissede hocam?
yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.ytd
Printable View
İpeke düşeni kiriyormu yoksa ben mi yanlış görüyorum 30.dk lik?
Haftaya mahkemesi varsa elleri mahkum çıkarmaya .tekrar kucağa vermek için?
Vestele bak dun -5 bugun +15....adaletini seveyim senin borsa!
M.K.A.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkürler. Fakat baktığımızda ülkede doların düşmesi için bir sebep göremiyorum ben. Sizin var mı bir düşünceniz 1 sene içerisinde değişir mi diye bir düşünceniz acaba ?onun haricinde borsada teknik temel vesayire işlemiyor. Dilendiği gibi at koşturuluyor gerçekten. Yani garip gerçekten.
Bu yorumla şunu da ortaya çıkarmış oldunuz.
1-Burada yazılıp cizilene göre yatırım yapanlar, sonuçta zarar edince satasmalar.
2-Burada okuduklarini akıl suzgecinden geçirerek araştırarak kendi iradesiyle yatırım yapanlar, bunlar zaten satasmayip acaba Nerde hata yapıyorum diyerek kendini geliştirmeye çalışanlar.
Ortak dmsas iyi bir hisse dir.. Ekonomideki yavaşlamadan nasibini alsada aşağıda oluşacak destekten uzun vadesi ciddi kazanç verebilir... Bence ekranda bulunsun...
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/mCyOQp.jpg
Şu an:13,34.-TL. (Normal ilk destek fiyat, kısmi tepki bölgesidir...)
Arkadaşlar düşüşlere hisse bazlı bakmak sizleri yanıltıyor... Büyük resme bakın... Demek istediğim global ve ülkemizin risklerin... Dji de yükselen trend bitti... Ülkede de büyüme bitti... Temmuza kadar borsalarda risk yüksek...
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya biraz hürol abiden örnek alın siyaset umrunda değil adam egede hayatını yaşamaya çalışıyor adeta orada eyalet kurmuş kendine ve yönetiyor[emoji3] hiç siyasi yorum gördünüz mü? En güzeli. Herkesin ne hali varsa görsün işte mantık bu. [emoji4]
Sent from my iPhone
[emoji1][emoji1]Bende bakmam bist 30 dışına başkan ama bildigim bir iki hisse hariç.. dmsas yazmistim sana hem arkadasim çalışıyor hem de.. 25 senedir bildiğim sarkuysan ile alakası olan bir şirket..herkezin böyle bir iki yakin oldugu hisse vardır istisna gerektiren..mesela kordsa..bana göre adamlik bakimindan bist 30 kagidi degil ama 100 kat daha adam şuan ki kozaa ya göre..5 senelik grafikleri ve temettüleri yanyana koy valla kabak gibi ortada..biz kozaa da ömrümüzü tuketmisiz 2 senede..ben yabancı olsam kesinlikle mahkemeden sonra bakar girerim kozalara ama Türk'üm işte [emoji23]
Mustafa kamar twiterde borsa 109 bine gidecek diyor.hr dediği tuttu..bende seçime kadar borsa sonra güm olur borsa taa eylüle kadar .ytd
İSFİN de beş kademede 29 milyon liralık alış var ama nedense vermiyorlar 18 tl den vermek için bekliyorlar herhalde..
Arkadaşlar vestel ve asuzu pasta atabilirmisiniz
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abiler mahkeme fetö davasımıydı yoksa arazi mahkemesimi daha önce söylediysen kusura bakma
Şu hisseden kurtulduğum gün,bir fakiri sevindireceğim Allah'ın izniyle...
Dünkü saat 16:00 sonrası aşağı çakılan hisse örnekleri..Kozanın fazla günahını almamak lazım..
https://i.hizliresim.com/Ov5P83.png
Odas büyük resimde kritik destek/direnç seviyesinde.. ustalardan yorum isteriz...çizikler doğrumu..buradan sonra ihtimaller vs?
https://i.hizliresim.com/JZMv8E.png
Sayın ipman Albaraka pasta rica etsek batisimizi bı göre lim
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım o.ç lari bugünde bi -5 -6 yaptirabilecekmisiniz