genpazın hisse satışlarından elde ettiği kar dolaylı yönden gentaşa kar olarak yansımaz mı sence ??? dolaylı yönden gelen bu nakit gentaşın da nakitlerini artırmaz mı ??
Printable View
arkadaşlar merak ettiklerinizi ft dostumuza sorabilirsiniz...ft dostumuz tanıdığım en iyi temel analizcilerden biridir...o bu tür muhasebe ve temel konulara çok hakimdir...açıksası onu bu gün burada yakalamışken herşeyi sormak istiyorum...:kahkah:
https://i.hizliresim.com/8YmrX7.png
önceden sıfır idi önce yüzde 30 sonra yüzde 40 olmuş....ivme devam eder ise hepsi de olur???..nasıl olsa sermayeyi gentaşdan kazandılar...
yani bu oran %50 ye ulaşırsa direk gentaş ile konsolide mi olacak ?? o vakit de tüm varlıkları gentaş ile birlikte mi görülecek ?? senin bu konuda beklentin nedir ?? iş nereye doğru gidiyor ???dostum kusura bakma fazla soru soruyoruz...bu konularda çok da bilgimiz yok...açıklamaların için şimdiden teşekürler...
son zamanlarda yapılan genpaz ve çelik nakliyat satışlarını nasıl yorumluyorsunuz acaba sayın ft dostum...sizce amaçları nedir ??
Kağıdın ucuz olduğunu bilen ve yükseliş bekleyen yatırımcıyı 100 lerke kez yaniltanlar. Yine yanılttı. 1.68 kuvvetli destek noktası. Kapanış iyi olmadı.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.