Sn.Mohikan
Şubattan beri Fener sayılmamış,
Şu dolar borsa korelasyonuna uymaması ile tekrar deerlendirebilir misiniz?
Teşekkürler
Printable View
Sn.Mohikan
Şubattan beri Fener sayılmamış,
Şu dolar borsa korelasyonuna uymaması ile tekrar deerlendirebilir misiniz?
Teşekkürler
Sn mohikan benim anlamadığım doların bu hareketleri yapmasımı gerekiyordu. Yani hersey tekniğe göremi gidiyor yoksa bir amaca ulaşmak içinmi böyle yapılıyor
Galiba bu ülkedeki en rahat iş mb baskanlığı. Bende mb baskanı olucam. Koltuğumu alıp deniz kenarında oturucam. Sonuçta makamda oturup hiçbirsey yapmayacagıma giderim deniz kıyısına güzellikleri tefekkür ederim
Sizin geriye dönük analizlerinizi kronolojik olarak görebilmek için hep ‘hisse kısaltması + mohikan’ etiketi ile google da aradım, forum değiştiği için eski forum gönderilerini de görebileyim diye. Doas da bunu yaptığımda en son 20 haz 2016 tarihli bbir gönderi çıktı bu da beni soru sormaya yöneltti.
Yoksa sürekli olmasa da, ki bu artık forumu sürekli takip etmememden, takdir ve takip ettiğim bir konu sahibisiniz.
Sayın mohikan herşeyi tutturabilse de ateksi mümkün değil tutturamaz. Hani 9.10 aşağısı yoktu. Hani 20 ler 40 lar 60 lar hedefi vardı??????
Cepten bakıyorum. Farkedermi?
Skbnk sayfa 47 ve 84 te yok...bir hayırsever bulup atabilirmi rica etsem?
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gençlerrrrr. Nasılsınız, eğleniyor muyuz?
Dolar 4.5'u geçecek bugün.
Borsa direniyormuş gibi görünüyor.
Aslında bu durum bir illüzyon.
Ara trend sonlarına yaklaşıldığında; doların hızlı yükseldiği zaman borsa yatay gider, dolar dinlendiği zaman borsa düşer.
Böyle olmasaydı USD BAZLI elliot sayımında dalga yapısı oluşmazdı.
Doların hızlı yükseldiği, aynı zamanda borsanın da hızlı düştüğü zamanlar da vardır.
Böyle durumlarda upuzun, şelale şeklinde bir bar ile 3. dalga başlar.
Bu ancak büyük çöküşlerde görülür: Örnek Haziran 2013 gezi olayları.
Oysa borsada şimdi yaşadığımız; bir 3. dalgadan ziyade ara trend diplerine yaklaştığımız bir noktadır.
Dolayısıyla bugün dolar yeni zirvesini tamamlarken siz borsadaki şelaleyi yarın izleyin.
En azından mayıs sonuna kadar mokoko devam gibi görünüyor.