-
Yabancı oranı bir kriter lakin tek başına hissenin yükselişe devam edebileceğini göstereceğini düşünmüyorum. Ne kadar çok 19 üzerinde tutunursa yeni zirve deneme şansı o kadar artar güç topluyor gibi görünüyor ama bu da bir fake olabilir tabi ki :) ben fazla bel bağlanıyorum şimdilik bilançoyu göreyim bakalım bi
-
şirketin doların değer kazanması ile 4-4.5 milyar arası ciro ile çeyreklik yapması eğer cok ciddi bir finansman gideri yazmazsa 250-300
arası favök yazar gibime geliyor..Bakalım bilanço nasıl gelecek?*
----
yatırım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
-
Firmalar muazzam kar ediyor maşallah
THY
Kardemir
Darısı sarıkıza
Bizde 6 aylık karı 3 ayda bekliyoruz.
İnşaallah
-
SARKUYSAN 1972 yılında, ticari hayatımızın önemli merkezlerinden olan Kapalıçarşı'da altın ticareti yapan sarraf ve kuyumcuların öncülüğünde kurulmuştur. İsmi, kurucularının mesleklerini ifade eden SARraf, KUYumcu ve SANatkar kelimelerinin ilk üç harflerinin birleştirilmesinden türetilmiştir.
-
Şirketin; ülkemizde tamamı halka açık çok ortaklı ilk başarılı kuruluş olarak, sanayileşme tarihimizde özel bir yeri bulunmaktadır. Gebze ve Darıca Bölgesinde sahibi olduğu 175.000 m2 yi aşan açık arazide yer alan 90.000 m2 yakın kapalı alanda, elektrolitik bakır ve mamulleri, bakır boru , bakır lama ve emaye bobin teli üretimi yapan kuruluşun başlangıçta 10.000 ton / yıl olan üretim kapasitesi
bugün 220.000 ton / yıla
çıkarak bir dünya ölçeğine ulaşmıştır.
Böyle bir fabrika 50 yılda kurulmuş
-
SARKUYSAN/ÇAYCI: LOJİSTİK VE ALACAK SİGORTASINDA ALDIĞIMIZ LİMİTLERİN GÜNCELLENMEMESİ SIKINTI YARATIYOR-BLOOMBERG HT
Devlet aldığı karar ile yıl sonuna kadar makine arsa ve binalarda güncel değere gelmesi şirket değerini realize etmek için firsat vermiştir gerçi amortisman ayırma işlemi olacaktır ancak yukarıda ki sıkıntı aşılacaktır
-
Togg da ve avupa pazarındaki oto da bakır ihtiyacı
nükleer santrallerde ki ihtiyac yeni
Yenilebilir enerji deki ihtiyac
Bakırı çok cazip ve dolayısıyla bir dünta markası sarkuysanı çok cazip hale getirmektedir.
Bu fabrikayı kurmak ve pazarlayanilir hale getirmek hem mali hem süre olarak imkansız gibidir
Daha önümüzde Hanönü (mecburen onaylatılacaktır) var.
Tahminen ...... sıkıntı aşıldığında olacaktır.
-
12 TL den 20 ye gelmiş bir hissenin de cansız hücrelerden kurtulması normaldir.
Satıcı küçük ölü hücrelerde görünmekte büyük rakamlar görülmemektedir.
Önümüz aydınlık yolumuz açık ve uzundur
Bu hisse de satan bir daha geri gelmesi zordur
Şarj devam etmektedir.
Ciro= PD.
Kayıp Kavaklar nerede Balboa.....
İnşaallah
Kalın sağlıcakla