Bilanço çokmu kötü gelecek acaba, gene boktan bir hisseye bulaştık desene.hamgi hisseyi alsam zarar ediyorum amk.
Printable View
Bilanço çokmu kötü gelecek acaba, gene boktan bir hisseye bulaştık desene.hamgi hisseyi alsam zarar ediyorum amk.
Ne zaman gelecek bu lanet bilanço?
İş bılanco ısı degil... 099dan buraya kadar salındı... 45..50 gun de 100mılyon lot el degısmıs.... İlk 5 kurum sattıklarını toplamaya baslamaz bir sonraki ruzgara kaldık... Yatırım bankalarında bır duzenleme gelırım gelmez mı... ¿???
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bilanço işi değil başka bir nanelik var bu işte.O bu değilde hangi hisseye el atsan zarara giriyorum amk. Ben böyle sansin
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) Bu durumda benı guldurdun dostum..Bız bu soyguncu ulkede faıze bulasmayalım dıye sureklı bu uc kagıtcı spekulatorlerın kucagına dusuyoruz.Intıharı bıle dusunduruyorlar bazen.Zararımı cıkarayım derken daha cok zarara gırıyorum sureklı.Sımdıde bu aptal senete bulastık malesef.Allah bızı bu pıyasalrdan kurtarsın .Bır yıl once altın alıp yatsaydım su an hayallerım farklı olacaktı,sımdı emegımız hergun erıyor.
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...580089e0ab.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meri kactan aliyon kactan satiyon sattigin para tl olacak onunla dolar alacaksin hisseyi alir iken dolari kactan sattin simdi kactan alacaksin nasil kar ediyorsun anlamak mumkun degil
Merly takasta ekside. Bende mı yanlışlık var.. Taseronluk yapıyor... Bıyıklının bırısı ishal olmuş
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.