5 den verdiğim banvit. Zirveden dönen aselsan sürekli satış haberleriyle gündeme gelen ülker uzun vade kağıdı olamaz. Thy garan soda eregli petkim uzun kağıdıdır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
kkk1976 ben zarar ettim siz de zarar ederseniz inan mutlu olmam. inşallah senin dediklerin olur.. ama 2.850 de iken aynı senin gibi çılgınlarca kağıdı öven kağıt yükselecek diyen arkadaşlar vardı. sonucu gördük. neyse 10 ay sonra tekrar bakıcam. hayırlı bol kazançlar
İyi niyetli biri olmadığın aşikar burdan zararla çıkmışsın ve anladığım kadarıyla bu hissede bir kuruş yatırımın yok ve milletin kafasını bulandırmak için boş boş yazıyorsun şimdi soruyorum ben kazansam sana ne faydası var zarar etsem ne faydana burda beyhude konuşup milletin vebaline neden giriyorsun parası olmayanın buda zaten işi yok olanda kar etmesinide zararına katlanmasınıda göze alarak burda zaten boşuna küfür ettirtme kendine 300e yakın yorumun var maşallah hep yanar döner cümleler dansöz gibi kıvırıyorsun hep
MB & Ö
Kağıt pahalı değil defter değeri 1 tahminime göre tahta yapıcının maliyetini bile kurtarmıyor döviz bazında durum daha kötü daha iner mi derseniz indirebilir ancak acıtır zaten tahtada fazla mal yok bırakın milyonlarca lotun sahibi düşünsün siz rahatınıza bakın, ha yüksekten alan tatbiki risk alır siyasi ekonomik konjonktür tatbiki risklidir ancak şu geldiğimiz fiyata satın demek de biraz art niyetli davranmak olur her ne ise borsaya giren zaten bunları bilir herkesin aklı kendine yeter kimse yırtınmasın saygılı olsun yeter
Cok kisa bir bilgi paylasmak isterim ki kagidin 5.5 denen sevyelere gelmesi Galip Özturk denen metro hold. Sahibi adamin vurgun yapip kacmasidir. Ki yakin zamanda bera hold. Icbct kilergyo gibi firmalardaki hareketler de kendisine aittir. Ama bir dur diyebilen kimse de yoktur. Ytd.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.